Khabib underdog in bokswedstrijd met Floyd Mayweather – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Khabib underdog in bokswedstrijd met Floyd Mayweather

Khabib underdog in bokswedstrijd met Floyd Mayweather

Mayweather over gevecht met Khabib: 'Mijn manier, mijn regels'

De openingskansen zijn vrijgegeven voor een potentiële bokswedstrijd tussen UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov en bokslegende Floyd Mayweather.

Het is niet verwonderlijk om Mayweather te zien als een enorme favoriet boven Nurmagomedov. Hij is tenslotte een van de beste boksers aller tijden en heeft een record van 50-0 in de sport. Zijn laatste overwinning kwam in augustus 2017 toen hij UFC-superster Conor McGregor stopte.

Mayweather opende als favoriet bij het wedden op -2000. Dat betekent dat een weddenschap van $ 2000 u slechts $ 100 zou winnen. Aan de andere kant opende Nurmagomedov als een +1000 underdog. Dat betekent dat een weddenschap van $ 100 u $ 1000 zou winnen.

Terugkeer uit pensioen

Geruchten circuleerden vorige week dat Mayweather tot een soort overeenkomst is gekomen met UFC-president Dana White. Of dat nu voor een bokswedstrijd in Zuffa Boxing is of voor een MMA-gevecht in de Octagon valt nog te bezien, maar het lijkt erop dat de legende Mayweather op een bepaald moment in 2020 opnieuw zijn handschoenen aan zal trekken.

ZIE OOK >> Floyd Mayweather komt terug uit pensioen

Vorige week werden kansen vrijgegeven voor verschillende potentiële tegenstanders voor Mayweather in zijn terugkeer naar vechtsporten. Maar nadat Ali Abdelaziz, manager van Nurmagomedov, begin 2020 een poster van een voorgestelde bokswedstrijd tussen Nurmagomedov en Mayweather heeft vrijgegeven, hebben de sportbooks die specifieke strijd verzonnen en bieden nu al weddenschappen daarop.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page