Khabib underdog in bokswedstrijd met Floyd Mayweather Nieuws
Nieuws

Khabib underdog in bokswedstrijd met Floyd Mayweather

Khabib underdog in bokswedstrijd met Floyd Mayweather
Khabib underdog in bokswedstrijd met Floyd Mayweather

De openingskansen zijn vrijgegeven voor een potentiële bokswedstrijd tussen UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov en bokslegende Floyd Mayweather.

Het is niet verwonderlijk om Mayweather te zien als een enorme favoriet boven Nurmagomedov. Hij is tenslotte een van de beste boksers aller tijden en heeft een record van 50-0 in de sport. Zijn laatste overwinning kwam in augustus 2017 toen hij UFC-superster Conor McGregor stopte.

Mayweather opende als favoriet bij het wedden op -2000. Dat betekent dat een weddenschap van $ 2000 u slechts $ 100 zou winnen. Aan de andere kant opende Nurmagomedov als een +1000 underdog. Dat betekent dat een weddenschap van $ 100 u $ 1000 zou winnen.

Terugkeer uit pensioen

Geruchten circuleerden vorige week dat Mayweather tot een soort overeenkomst is gekomen met UFC-president Dana White. Of dat nu voor een bokswedstrijd in Zuffa Boxing is of voor een MMA-gevecht in de Octagon valt nog te bezien, maar het lijkt erop dat de legende Mayweather op een bepaald moment in 2020 opnieuw zijn handschoenen aan zal trekken.

ZIE OOK >> Floyd Mayweather komt terug uit pensioen

Vorige week werden kansen vrijgegeven voor verschillende potentiële tegenstanders voor Mayweather in zijn terugkeer naar vechtsporten. Maar nadat Ali Abdelaziz, manager van Nurmagomedov, begin 2020 een poster van een voorgestelde bokswedstrijd tussen Nurmagomedov en Mayweather heeft vrijgegeven, hebben de sportbooks die specifieke strijd verzonnen en bieden nu al weddenschappen daarop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws