Khabib Nurmagomedov wacht op niemand Nieuws
Nieuws

Khabib Nurmagomedov wacht op niemand

Khabib Nurmagomedov wacht op niemand
Khabib Nurmagomedov wacht op niemand

UFC lightweight champion Khabib 'The Eagle' Nurmagomedov had geen tijd en geen zin om te wachten op de gebruikelijke verbale scheldkanonnades van zijn tegenstander Conor 'The Notorious ' McGregor.

Dus liep hij donderdag weg van de nieuwsconferentie die opgezet was om het UFC 229 titelgevecht in de T-Mobile Arena te promoten.

Nurmagomedov had al verwacht dat McGregor te laat zou zijn en liep om klokslag drie uur naar zijn plaats op het podium en zij: "Het is drie uur, de persconferentie begint. Ik wacht op niemand." UFC president Dana White zat nog niet op zijn plaats. Nurmagomedov vroeg de aanwezigen of er vragen waren terwijl White kwam aanrennen om plaats te nemen op het podium, maar zijn vraag kwam niet boven het geroezemoes uit van de duizenden aanwezige conor McGregorfans.

Lawaai

Toch probeerde Nurmagomedov - boven het geroezemoes uit - voor 15 minuten lang antwoord te geven op de vragen. "Ik maak me geen zorgen om hem", zei hij over McGregor. "Ik heb een schema te volgen. Ik moet afvallen. In de vijftien minuten dat ik hier was, is McGregor niet komen opdagen. Dit is een groot gebrek aan respect. Wacht nog even twee dagen. Zaterdag worden al uw vragen beantwoord."

Echt geïnteresseerd in wat The Notorious te zeggen had, was Nurmagomedov niet. "Als een dronken persoon praat, laten we hem gewoon in de hoek liggen en negeren hem." 10 minuten later kwam McGregor binnen, geëscorteerd door een daverend applaus van zijn fans. Hij excuseerde zich door aan te geven dat het druk was in het verkeer.

Tactiek

Deze keer gebruikte McGregor een andere tactiek en sprak op een ietwat andere manier over zijn tegenstander. "Ik hoop dat hij zijn tijd goed gebruikt om op gewicht te komen," zei hij over Nurmagomedov . "Kook jezelf maar gaar in die sauna, jij stinkende rat, en zorg dat je morgen op gewicht bent zodat je zaterdag in de kooi komt opdagen. Ik sla deze man zaterdag meteen een bloedneus en eet hem levend op. Dat is wat gaat gebeuren."

Doordat Nurmagomedov’s al vroeg vertrok. werden de fans niet getrakteerd op de gebruikelijke staredown. Des te spannender wordt het bij de weging op vrijdag. "Ik zag een man die er niet wilde zijn, en dat heb je vandaag weer gezien toen hij vertrok," zei McGregor. "Maar het gevecht is er bijna en zaterdag kan Nurmagomedov nergens meer heen rennen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws