Khabib Nurmagomedov vecht tegen Al Iaquinta op UFC 223 Nieuws
Nieuws

Khabib Nurmagomedov vecht tegen Al Iaquinta op UFC 223

Khabib Nurmagomedov vecht tegen Al Iaquinta op UFC 223

Khabib Nurmagomedov vecht tegen Al Iaquinta op UFC 223

UFC had een wanhopige zoektocht naar een tegenstander

Met het uitvallen van Holloway slechts een dag voordat het gevecht naar verwachting zou plaatsvinden, begon de UFC een wanhopige zoektocht om een ​​vervangende tegenstander voor Nurmagomedov te vinden. De eerste optie op de tafel was voormalig UFC lichtgewicht kampioen Anthony Pettis. Pettis werd oorspronkelijk verwacht om tegen Michael Chiesa te staan op de UFC 223 hoofdkaart, maar bleef zonder een tegenstander toen Chiesa buitenspel werd gezet met een blessure opgelopen tijdens de busaanval van donderdag door Conor McGregor. Helaas konden Pettis en de UFC geen overeenstemming bereiken.

Wel vechten maar geen kans op de titel

Vervolgens bekeek de organisatie Paul Felder, die volgens plan Al Laquinta zou bevechten op de UFC 223 hoofdkaart. Helaas noemde de NYSAC Felder een no-go op basis van zijn positie in de ranglijst. Gelukkig heeft de organisatie eindelijk een vervangende tegenstander gevonden voor Nurmagomedov in de New Yorkse lichtgewicht en vastgoedmagnaat, "Ragin '" Al Laquinta. De New Yorker is uit zijn geplande gevecht met Felder gehaald en zal de strijd aangaan met Khabib Nurmagomedov voor vijf ronden in het UFC 223 main event morgenavond. Helaas zal Iaquinta de UFC lichtgewicht titel niet winnen als hij Khabib Nurmagomedov verslaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws