Khabib Nurmagomedov kwaad op rapper 50 cent: ‘Bespot ons niet’ Nieuws
Nieuws

Khabib Nurmagomedov kwaad op rapper 50 cent: ‘Bespot ons niet’

Khabib Nurmagomedov kwaad op rapper 50 cent: ‘Bespot ons niet’

De 43-jarige Amerikaanse rapper steunde openlijk de Russische vechter na de nasleep van zijn gevecht met Conor McGregor op UFC 229. 50 Cent gebruikte Instagram om te reageren op een TMZ-artikel waarin beweerd werd dat de manager van Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, zei dat zijn cliënt UFC niet voor minder dan $ 50 miljoen de UFC zou verlaten. "Damn, that's an ugly fucking suit," he wrote in a now-deleted post (screenshot hieronder gepost).

Khabib Nurmagomedov kwaad op rapper 50 cent: ‘Bespot ons niet’

Nurmagomedov nam nota van de opmerking en had een eenvoudige boodschap voor 50 Cent: "Spreek nooit slecht over mijn broer." Het is al bekend gebied voor de Eagle om iemand in het openbaar te verdedigen, omdat hij vorige week een serieuze bedreiging naar de UFC uitte dat hij de organisatie zou verlaten, als ze ervoor kozen om Zubaira Tukhugov te straffen voor het slaan van McGregor.

"Als je besluit om [Zubaira] te ontslaan, moet je weten dat je me ook zult verliezen," zei hij. "We geven nooit onze broeders in Rusland op en ik zal voor mijn broer tot de dood vechten. Als je nog steeds besluit hem te ontslaan, vergeet dan niet om me mijn verscheurde contract te sturen, anders verscheur ik het zelf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws