Khabib Nurmagomedov kwaad op rapper 50 cent: ‘Bespot ons niet’ - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Khabib Nurmagomedov kwaad op rapper 50 cent: ‘Bespot ons niet’

Khabib Nurmagomedov kwaad op rapper 50 cent: ‘Bespot ons niet’

Leek er afgelopen weekend iets van liefde te ontstaan tussen rapper 50 cent en UFC-kampioen, lijkt deze ineens te zin bekoeld. De G-Unit-rapper probeert de UFC Lichtgewicht Kampioen weg te lokken van de organisatie door hem een ​​deal van $ 2 miljoen te bieden om voor hem te vechten bij Bellator MMA.

De 43-jarige Amerikaanse rapper steunde openlijk de Russische vechter na de nasleep van zijn gevecht met Conor McGregor op UFC 229. 50 Cent gebruikte Instagram om te reageren op een TMZ-artikel waarin beweerd werd dat de manager van Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, zei dat zijn cliënt UFC niet voor minder dan $ 50 miljoen de UFC zou verlaten. “Damn, that’s an ugly fucking suit,” he wrote in a now-deleted post (screenshot hieronder gepost).

Nurmagomedov nam nota van de opmerking en had een eenvoudige boodschap voor 50 Cent: “Spreek nooit slecht over mijn broer.” Het is al bekend gebied voor de Eagle om iemand in het openbaar te verdedigen, omdat hij vorige week een serieuze bedreiging naar de UFC uitte dat hij de organisatie zou verlaten, als ze ervoor kozen om Zubaira Tukhugov te straffen voor het slaan van McGregor.

“Als je besluit om [Zubaira] te ontslaan, moet je weten dat je me ook zult verliezen,” zei hij. “We geven nooit onze broeders in Rusland op en ik zal voor mijn broer tot de dood vechten. Als je nog steeds besluit hem te ontslaan, vergeet dan niet om me mijn verscheurde contract te sturen, anders verscheur ik het zelf.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page