Khabib Nurmagomedov: ‘Ik heb gebeden tot god om McGregor te mogen straffen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Khabib Nurmagomedov: ‘Ik heb gebeden tot god om McGregor te mogen straffen’

Khabib Nurmagomedov: ‘Ik heb gebeden tot god om McGregor te mogen straffen’

Khabib Nurmagomedov: ‘Ik heb gebeden tot god om McGregor te mogen straffen’

Tijdens een “meet and greet” in een stadion vol fans in Dagestan. Was Nurmagomedov verre van verontschuldigend voor zijn acties op UFC 229. En legde hij uit wat er gebeurde, maar vertelde ook dat zijn ruzie met McGregor nog lang niet over is.

“Ik bad tot God om één ding, om met deze clown in de kooi te worden achtergelaten,” zei Nurmagomedov. “Ik heb hem dit elke dag gevraagd. Ik bad dat we geen letsel zouden oplopen, dat we zouden afvallen en onze kracht zouden herwinnen en uiteindelijk in die kooi zouden worden opgesloten. “

In het geval je het gemist hebt, op UFC 229, na het verslaan van Conor McGregor in de vierde ronde van hun lichtgewicht titelgevecht, sprong Khabib Nurmagomedov over het hek van de kooi en viel leden van McGregor’s entourage aan, waarbij bijna een rel van jewelste ontstond.

Beledigingen

“Omdat er buiten die kooi veel werd gezegd en ik zei dat zodra de deur van de kooi dicht is, ik niet verantwoordelijk ben voor mijn daden. Maar ik moest hem wel straffen voor alles wat hij gezegd en gedaan heeft om mij en de mijne te beledigen ” Vervlogt Khabib

Geen enkel spoortje van berouw, en sprekend tegen een menigte van zijn landgenoten, werd het duidelijk dat Nurmagomedov niet klaar was om McGregor te vergeven voor de beledigingen tegen zijn volk. En dat hij voelt dat het uit de kooi springen om een ​​vechtpartij te beginnen gerechtvaardigd was.

Verschil

“Het eerste dat ik hem wilde laten zien, is het verschil tussen onze mensen en zijn mensen,” zei Nurmagomedov. “We kennen onze geschiedenis, onze voorouders en wat onze mensen hebben meegemaakt. Niets kan ons breken.”

“En met wat er daarna gebeurde, zeiden sommige mensen dat ik het verkeerde deed, anderen dat ik het juiste deed. Je kunt een adelaar niet beperken tot een kooi. En ik heb ze dat laten zien. ”

Schorsing

Nurmagomedov hangt een mogelijke lange schorsing boven het hoofd, maar zelf staat hij nog steeds achter zijn acties. Nurmagomedov kan dan het vertrouwen hebben dat de UFC hem zijn lichtgewicht titel niet snel zal ontnemen. Maar een schorsing is niet onwaarschijnlijk.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page