Home / Nieuws / Khabib Nurmagomedov daagt Connor McGregor uit voor UFC 219

Khabib Nurmagomedov daagt Connor McGregor uit voor UFC 219

Khabib Nurmagomedov wil terugkeren bij UFC 219, en vechten tegen Conor McGregor!

Vertel het niet aan Khabib Nurmagomedov dat het eruit ziet dat Nate Diaz de volgende is die een kans op een gevecht met Conor McGregor krijgt. Nadat hij opnieuw een wedstrijd met Tony Ferguson voor de tussentijdse UFC-lichtgewicht titel heeft verloren, is hij vastberaden om die wedstrijd geheel te laten overslaan. Waarom, waarom zou je vechten voor een tussentijdse titel als je voor de echte titel kunt vechten? McGregor zei dat een gevecht met Khabib in Rusland op zijn radar stond, en Dana White heeft het ook genoemd, nu is Nurmagomedov klaar om te gaan praten.

Khabib Nurmagomedov wil terugkeren bij UFC 219, en vechten tegen Conor McGregor!

30 december UFC 219 Las Vegas, Nevada, Waarom niet? Zei McGregor eerder!

Ik denk dat december de perfecte datum is voor dit gevecht. Daarnaast heeft hij zelf gezegd dat hij een gevecht wil met mij na Mayweather. “zegt Khabib Nurmagomedov via zijn Instagram. Als de Nate Diaz-trilogie om een ​​of andere reden wordt uitgesteld of nooit gebeurt, is Conor McGregor tegen Khabib Nurmagomedov zeker een groot gevecht. We weten dat MMA op niemand wacht, dus met Tony Ferguson en Kevin Lee die vechten op UFC 216, kan de winnaar kaar zijn om voor UFC 219 op tijd klaar te zijn.

Als McGregor wil vechten

Dat is als McGregor zelfs een gevecht wil met een van die jongens. Het is al lang gezegd dat Nurmagomedov een stilistische nachtmerrie is voor McGregor, nu kunnen we eindelijk zien dat die match-up naar beneden gaat. Het ergste komt slechtst, Nate Diaz en Khabib Nurmagomedov hebben een langdurig discutabel record bij de World Series of Fighting 22’s. De jongere Diaz heeft niet echt een kans in een McGregor-gevecht, maar een gevecht met Khabib klinkt als gewelddadig plezier.

Bekijk ook

Muaythai dichterbij de Olympische spelen met deelname EU Games

De vechtsport Muaythai gaat een grote stap zetten richting de Olympische spelen. Met deelname aan ...

FIASCO: ‘MMA-vechters kunnen echt niet boksen’ (video)

UFC-veteraan John Moraga ging binnen 7 seconden neer, tegen Marc Castro op de undercard van ...

⚠️ UFC Gemist: Kijk hier alle gevechten direct terug

UITGELICHT GEVECHT Heb je de UFC gevechten van afgelopen nacht gemist. Niet getreurd deze zijn ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page