Khabib! 'Ik had McGregor kunnen doden, scheids redde hem' Nieuws
Nieuws

Khabib! 'Ik had McGregor kunnen doden, scheids redde hem'

Khabib! 'Ik had McGregor kunnen doden, scheids redde hem'

Khabib Nurmagomedov, UFC-legende waarschuwt dat hij McGregor had kunnen wurgen, als de scheidsrechter hem niet niet had gered uit de brute verwurging.

UFC-ster Khabib gelooft dat de verwurging die hij gebruikte om McGregor te verslaan tijdens hun woeste UFC 229-gevecht, zijn aartsrivaal had kunnen doden. De Rus prijsde scheidsrechter Herb Dean voor het ingrijpen om het pak slaag te beëindigen.

Khabib strafte McGregor toenmalig lichtgewicht kampioen in de T-Mobile Arena in oktober 2018 dus danig af dat dit leidde tot een massale vechtpartij achteraf. Khabib heeft nu gewaarschuwd dat de gevolgen nog erger hadden kunnen zijn voor zijn tegenstander.

Het was dan afgelopen met McGregor

,,Je hebt gezien wat er is gebeurd. Verwijder Herb Dean en je zult zelf begrijpen of ik tot het einde zou zijn gegaan of niet", legde Khabib uit.,,Een mens kan doodgaan aan zo'n [wurggreep]. Als ik je een beetje achter de schermen zou wurgen, zou je begrijpen waar het over gaat", stelde Khabib.

,,Als iemand je wurgt en dit al 30 jaar doet, is dat een gevaarlijk wapen. Als er geen scheidsrechter was geweest, wat had er dan kunnen gebeuren? Dean verwijderde mijn handen, hij verwijderde mijn greep. We … begrijpen alles, we begrijpen wat had kunnen zijn", aldus Khabib die duidelijk maakt een einde aan het leven van McGregor the hebben kunnen gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws