Khabib gaat strijd aan met UFC! 'Wij worden de beste'
Home / Nieuws / Khabib gaat strijd aan met UFC! ‘Wij worden de beste’

Khabib gaat strijd aan met UFC! ‘Wij worden de beste’

Khabib gaat strijd aan met UFC! 'Wij worden de beste'

Khabib Nurmagomedov heeft een tijdlijn gedeeld voor Eagle FC om een ​​toporganisatie te worden in de wereld van mixed martial arts. Eagle FC werd eind 2020 opgericht door Khabib Nurmagomedov in de nasleep van zijn pensionering van actieve competitie bij de UFC.

Sindsdien heeft Khabib langzaam maar zeker een vechters selectie opgebouwd die het waard is om bekend te staan ​​als een elite MMA-organisatie. Met een aantal topnamen die die voor hem vechten, waaronder Junior dos Santos en Kevin Lee, om er maar een paar te noemen.

Hoewel de UFC nog de grootste is en waarschijnlijk altijd zal blijven, heeft Khabib hoge ambities voor wat Eagle FC kan bereiken. Hij is inmiddels op het punt waarop hij zelfs een tijdlijn voor het succes heeft opgesteld.

Tijdslijn

,,Ik denk dat we vijf, zeven jaar nodig hebben om de beste te worden. Want voor dit bedrijf moet je content creëren. Om content te maken heb je jaren en jaren nodig. We beginnen net”, zegt Khabib. ,,We zijn nog maar net begonnen en we hebben, denk ik, minstens vijf tot zeven jaar nodig om aan de top te komen.” (lees verder onder video).

Het opbouwen van een succesvol merk in mixed martial arts kan behoorlijk moeilijk zijn, maar tot nu toe heeft Khabib goed werk geleverd door Eagle FC op de kaart te zetten. Het lijkt erop dat dit zijn primaire focus is, naast enkele van zijn coaching taken.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page