Khabib gaat strijd aan met UFC! 'Wij worden de beste' Nieuws
Nieuws

Khabib gaat strijd aan met UFC! 'Wij worden de beste'

Khabib gaat strijd aan met UFC! 'Wij worden de beste'

Khabib Nurmagomedov heeft een tijdlijn gedeeld voor Eagle FC om een ​​toporganisatie te worden in de wereld van mixed martial arts. Eagle FC werd eind 2020 opgericht door Khabib Nurmagomedov in de nasleep van zijn pensionering van actieve competitie bij de UFC.

Sindsdien heeft Khabib langzaam maar zeker een vechters selectie opgebouwd die het waard is om bekend te staan ​​als een elite MMA-organisatie. Met een aantal topnamen die die voor hem vechten, waaronder Junior dos Santos en Kevin Lee, om er maar een paar te noemen.

Hoewel de UFC nog de grootste is en waarschijnlijk altijd zal blijven, heeft Khabib hoge ambities voor wat Eagle FC kan bereiken. Hij is inmiddels op het punt waarop hij zelfs een tijdlijn voor het succes heeft opgesteld.

Tijdslijn

,,Ik denk dat we vijf, zeven jaar nodig hebben om de beste te worden. Want voor dit bedrijf moet je content creëren. Om content te maken heb je jaren en jaren nodig. We beginnen net", zegt Khabib. ,,We zijn nog maar net begonnen en we hebben, denk ik, minstens vijf tot zeven jaar nodig om aan de top te komen.” (lees verder onder video).

Het opbouwen van een succesvol merk in mixed martial arts kan behoorlijk moeilijk zijn, maar tot nu toe heeft Khabib goed werk geleverd door Eagle FC op de kaart te zetten. Het lijkt erop dat dit zijn primaire focus is, naast enkele van zijn coaching taken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws