Ketlen Vieira vs Germaine de Randamie afgelast vanwege blessure! Nieuws
Nieuws

Ketlen Vieira vs Germaine de Randamie afgelast vanwege blessure!

Ketlen Vieira vs Germaine de Randamie afgelast vanwege blessure!

Ik kom jullie vertellen dat dit gevecht is geannuleerd, mijn tegenstander heeft een blessure!

Nummer acht gerangschikt Ketlen Vieira was ingesteld om door te gaan met haar zoektocht naar een bantamgewicht titel, door geconfronteerd te worden met voormalige vedergewicht kampioen en nummer negen gerangschikt bantamgewicht Germaine de Randamie in een aankomende wedstrijd. Nu, beweert de ongeslagen Braziliaanse dat De Randamie uit het gevecht terug getrokken is vanwege een handblessure.

Wij hebben de tekst even naar het Nederlands vertaald:

Zo was Viera's bericht op Instagram "Ik kom jullie vertellen dat dit gevecht is geannuleerd, omdat mijn tegenstander last heeft van een blessure aan de hand, maar vreemd dat tot twee dagen geleden haar hand in goede staat verkeerde, ze zelfs trainingsvideo plaatste, maar God weet alles en ik vertrouw zijn plannen, omdat zijn plannen beter zijn dan de mijne. Bedankt jongens voor de kracht, en ik ga door met focussen en wacht op je".

Bekijk hieronder haar Instagram-bericht.

Overigens melde MMA Netherlands op haar Twitter account dat het gevecht na Germaine de Randamie zelf te hebben gesproken, niet eens bekend was bij haar omdat zij nog steeds herstellende is van haar hand blessure.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws