Kerel in 'Spidey pak' straft bijdehandje af! 'MMA-ToysRus' (video) Nieuws
Nieuws

Kerel in 'Spidey pak' straft bijdehandje af! 'MMA-ToysRus' (video)

Kerel in 'Spidey pak' straft bijdehandje af! 'MMA-ToysRus' (video)

Wat is er mis om je te verkleden als je favoriete superheld? Helemaal niks zou je denken maar toch steken mensen vaak de draak met dit soort fanatiekelingen. Dat liep niet helemaal goed af tussen de twee mannen in de video.

De man in het Spiderman pak die ingehuurd was door een Toys R us winkel was blijkbaar niet zo blij met de opmerkingen die hij naar het hoofd geslingerd kreeg. Hij haalde dan ook uit met zijn Spidey web gun maar miste zijn doelwit. Dan maar een highkick.

MMA-Spidey

Ook dit maakte geen indruk dus dan maar in de MMA-stand en het gevecht een tandje hoger inzetten. Na wat gerommel slaagde Spidey er in zijn tegenstander te domineren in MMA-stijl compleet met een heuse submission. Gelukkig scheidde het publiek de mannen om erger te voorkomen.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws