Kayovid.com “Show the world your knockout”. - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kayovid.com “Show the world your knockout”.

Kayovid.com “Show the world your knockout”.

De knock Out website Kayovid.com biedt iedereen de kans zijn of haar Knock Out aan de wereld te tonen!

Recentelijk is er een nieuwe website gestart genaamd”Kayovid.com”, een online platform c.q. database waar je knock-outs van bekende vechters vanuit de hele wereld kunt bekijken. “Kayo” is in het Engels synoniem voor “KO” wat weer afgekort is voor “Knockout”. Tot nu toe bestond er geen website die zich specifiek richt op het brengen van knock-outs voor alle vechters van alle niveaus.

Kayovid.com “Show the world your knockout”.

Knockouts van iedereen voor iedereen!

Het unieke aan Kayovid.com is dat iedereen, ook de vechters in de N, C en B A klasse, hun knock-outs online mogen zetten. En ook alle fans kunnen hun favoriete Knock Out op Kayovid.com plaatsen: of het nu om een KO van Mike Tyson gaat die er nog niet op staat of van hun vriend op de sportschool die net iemand met een schitterende Knock Out naar het canvas heeft gestuurd. De filosofie achter de site is dat iedereen die een interessante Knock Out wil delen, hier de mogelijkheid voor moet hebben.

Stel je voor je draait een amateur wedstrijd en slaat iemand knockout, dan wil je dat graag delen met de wereld, en wat is er mooier dan dat je tussen de groten der aarde staat. Geen onderscheid een KO is een KO. Het aanleveren is vrij simpel: stuur een link van je knock-out naar myko@kayovid.com en zij plaatsen deze.

Kayovid als broedplaats voor talent

Dat er lokaal veel gebeurt op vechtsportgala’s en er daar ook spectaculaire knock-outs plaats vinden is ook interessant voor grotere promotors. De talenten die graag hun knock-outs willen delen kunnen zomaar eens komen boven drijven en in de spotlights komen van talentscouts, zegt een van de oprichters van de site. Alle vechtsporten Knock-outs van alle vechtsporten zijn welkom op Kayovid, want er is meer onder de horizon van de vechtsporten. Dit maakt het aanbod divers en zo kan iedereen knock-outs van zijn favoriete vechtsport of vechters bekijken, prof of amateur. Ook staan er voor de MMA-fan  talloze MMA submissions op de site en ook dit zal worden uitgebreid naar alle spectaculaire submissions wereldwijd!

De site is in het Engels aangezien het een wereldwijd initiatief betreft. Ons advies is: neem er gerust een kijkje, of meld je eigen knock-out aan bij myko@kayovid.com!

 

Bekijk ook

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page