Katsjing: Alistair Overeem 'bijna miljonair' na gevecht in China Nieuws
Nieuws

Katsjing: Alistair Overeem 'bijna miljonair' na gevecht in China

Katsjing: Alistair Overeem 'bijna miljonair' na gevecht in China
Katsjing: Alistair Overeem 'bijna miljonair' na gevecht in China

Alistair Overeem doorbrak tijdens zijn wedstrijd bij UFC Beijing zijn eerdere verliesreeks, en mag een aardig bedrag mee naar huis nemen voor zijn inspanningen.

Althans als men de websites BJ Penn en MMA Maifesto mag geloven, deze beweren dat met de winst van Overeem op Sergey Pavlovich, de Nederlander een luttel bedrag van maar liefst $ 860.000 kan bijschrijven op zijn rekening.

Overeem overhandigde Sergey Pavlovich het eerste verlies in zijn professionele MMA-carrière via de eerste ronde TKO tijdens UFC Fight Night 141. Overeem slaagde erin om halverwege de openingsronde een takedown te scoren. Waarna hij de Rus Pavlovic afstrafte met een regen van snoeiharde stoten (ground and pound), die de scheidsrechter dwongen de wedstrijd te stoppen.

Spaarvarken

Tegenstander Sergey Pavlovich kan slechts $ 13.500 in zijn spaarvarken stoppen. Er was nog een groot verdiener op hetzelfde event, de Fransman Francis Ngannou nam de op een na grootste uitbetaling van de avond mee naar huis, $ 255.000. Dit nadat hij Curtis Blaydes in slechts 45 seconden had uitgeschakeld in de hoofdpartij op UFC Fight Night 141.

Hier vindt je overige salarissen van UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws