Home / Nieuws / Katsjing: Alistair Overeem ‘bijna miljonair’ na gevecht in China

Katsjing: Alistair Overeem ‘bijna miljonair’ na gevecht in China

Alistair Overeem lijdt verlies partij tegen Curtis Blaydes
Youtube

Alistair Overeem doorbrak tijdens zijn wedstrijd bij UFC Beijing zijn eerdere verliesreeks, en mag een aardig bedrag mee naar huis nemen voor zijn inspanningen.

Althans als men de websites BJ Penn en MMA Maifesto mag geloven, deze beweren dat met de winst van Overeem op Sergey Pavlovich, de Nederlander een luttel bedrag van maar liefst $ 860.000 kan bijschrijven op zijn rekening.

Overeem overhandigde Sergey Pavlovich het eerste verlies in zijn professionele MMA-carrière via de eerste ronde TKO tijdens UFC Fight Night 141. Overeem slaagde erin om halverwege de openingsronde een takedown te scoren. Waarna hij de Rus Pavlovic afstrafte met een regen van snoeiharde stoten (ground and pound),  die de scheidsrechter dwongen de wedstrijd te stoppen.

Spaarvarken

Tegenstander Sergey Pavlovich kan slechts $ 13.500 in zijn spaarvarken stoppen. Er was nog een groot verdiener op hetzelfde event, de Fransman Francis Ngannou nam de op een na grootste uitbetaling van de avond mee naar huis, $ 255.000. Dit nadat hij Curtis Blaydes in slechts 45 seconden had uitgeschakeld in de hoofdpartij op UFC Fight Night 141.

Hier vindt je overige salarissen van UFC.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT