Karateka Sherilyn Wold lonkt vol zelfvertrouwen naar de Olympische Spelen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Karateka Sherilyn Wold lonkt vol zelfvertrouwen naar de Olympische Spelen

Karateka Sherilyn Wold lonkt vol zelfvertrouwen naar de Olympische Spelen

Zij is Viervoudig Nederlands kampioen, Sherilyn Wold en is na een wisselvallig seizoen met ups en downs scherper dan ooit. In haar gewichtklasse is zij een van de top 20 Karateka’s, zij zal op jacht gaan naar medailles, maar belangrijker nog, zij lonkt naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.

Hard werken

Maar om daar te komen zal zij nog wel wat werk te verzetten hebben, zij is dan wel kanshebber om mee te gaan naar Japan maar zal goede prestaties neer moeten zetten in de aankomende periode, met stevige tegenstanders die het zelfde doel nastreven. Wold begon op latere leeftijd aan karate, zij begon er aan met frisse tegenzin vertelt zij aan HCnieuws.nl. Het spel vindt zij leuk en vooral de strategie die er achter zit om te scoren.

Enthousiast

Toen zij in 2016 te horen kreeg dat Karate een Olympisch onderdeel op de Spelen van 2020 in Tokyo worden zijn was zij razend enthousiast, in het RTL nieuws gaf zij dan ook haar visie op de deelname aan de spelen (zie video). “Onze sport is super vet. Karate is gewoon zo een grote sport en zo bekend, maar het was nooit Olympisch. Dus eigenlijk vond ik het raar dat het geen Olympische sport was.” Aldus Wold tegen HCnieuw.nl. “De wil is er, ik kan het ook, ik moet het alleen even doen,” vervolgt zij. Er zullen veel ogen gericht zijn op Wold en de overige Nederlandse Karateka’s, het is een feit dat men niet aan de inzet hoeft te twijfelen, en hopelijk Olympische goud mee naar Nederland wordt genomen.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page