Karate Manga boek onderwijst jeugd over Kyokushin vechtsport - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Karate Manga boek onderwijst jeugd over Kyokushin vechtsport

Karate Manga boek onderwijst jeugd over Kyokushin vechtsport

The Kyokushin Way, Karate Manga boek onderwijst jeugd over vechtsport

Dat men zo vroeg mogelijk moet starten met vechtsporten is een mening die door velen wordt gedeeld. Overal vindt je dan ook initiatieven om dit te bewerkstelligen. Maar niet iedereen heeft de middelen om iets zomaar op te zetten. Een groep vechtsport fanaten uit de Kyokushin hoek is nu via Kickstarter aan het proberen een super leuk initiatief van de grond te krijgen.

The Kyokushin Way, Karate Manga boek onderwijst jeugd over vechtsport

Kyokushin handboek voor kinderen in Maga stijl

Het hoofdidee is het ontwikkelen van een Kyokushin-handboek voor alle junior karate-vechters. Kinderen houden er van manga strips te lezen, dus wat kan beter zijn als het creëren van een educatief verhaal over de kyokushin manier. Elk boek bevat de technieken voor de volgende gradingstest, gecombineerd met een leuk verhaal over de filosofie van karate, uitgelegd en getekend in typische Japanse mangastijl.

Wij willen oude geïllustreerde karate-encyclopedieën vervangen door deze nieuwe moderne leerboeken. Niet alleen de junior vechters hielden van dat idee, zelfs de masterlessen die we eerder hadden geïnterviewd waren er enthousiast over. Zo zegt een van de initiatief nemers

Het is ook het perfecte cadeau voor je kinderen, een geweldige technologische gids, Karate encyclopedie en een motivatie om verder te gaan met je opleiding en het volgende niveau te bereiken.

Breng “The Kyokushin Way” tot leven en steun het initiatief!

Op basis van het verhaal van de jonge man Akira, die op zoek bent is een van de beste vechtsporten, leer je de karatefilosofie en de technieken van elke rang. In combinatie van het leeronderdeel met een prachtig getekend manga verhaal en het verzorgen alle ins and outs van de kyokushin-geest.

De focus van deze manga is de overdracht van de kyokushin technieken voor elke graderingstest. In het eerste boek ontdekt Akira de kyokushin dojo en start hij zijn karate training.

Volg Akira op weg naar een sterke kyokushin-vechter!

Het eerste boek bevat alle technieken van de 10. Kyu

 •  Gi en Obi
 •  seiza
 •  Yoi Dachi
 •  Fudo Dachi
 •  Zenkutsu Dachi
 •  Oi Tsuki
 • Gedan Barai
 • Morote Tsuki
 • Jodan Uke
 • Hiza Geri
 • Kin Geri

Het ultieme doel

Dit project is gemaakt met de passie voor Karate. De droom is om in diverse talen een reeks hardcoverboeken te maken voor alle gradingstests, vanaf de 10 Kyu tot de 1. Dan! Dat wil zeggen: men wil elf leerboeken helemaal zelf produceren en voor elk volgend boek heeft men 10.000,00 nodig. Het hele bedrag is voor de productie van de boeken bestemd.

Alleen mogelijk met uw steun!

Helaas zijn de productiekosten echt hoog, dus de enige mogelijkheid om dit te doen is met hulp. Als u het idee leuk vindt, steunt u dit initiatief op kickstarter en deel deze link met uw vrienden en de wereld!

Men houdt u op de hoogte van het project op kickstarter en facebook!

Risico’s en uitdagingen

Het hele project is zorgvuldig gepland en georganiseerd. Het financieringsgeld op Kickstarter kan alleen gebruikt worden als men het financiele doel bereikt. Als men het niet bereikt dan hoeft niemand iets betalen.

Wilt u dit initiatief steunen ga dan naar Kickstarter

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page