Karate leraar schuldig aan verkrachting 9-jarig meisje Nieuws
Nieuws

Karate leraar schuldig aan verkrachting 9-jarig meisje

Karate leraar schuldig aan verkrachting 9-jarig meisje
Karate leraar schuldig aan verkrachting 9-jarig meisje

Een voormalige assistent-instructeur bij een karate dojo werd vorige week schuldig bevonden aan het verkrachten van een 9-jarig meisje.

Een jury stelt Luke V. Bakula, 31, aansprakelijk voor eerste graad verkrachting, tweedegraads aanranding en het in gevaar brengen van een kind. Zo melden diverse Amerikaanse media vandaag.

Bakula, uit Haskell USA, werd in 2015 gearresteerd nadat hij beschuldigd was van het verkrachten van het meisje, een student aan de Karate Dojo Academie in Porta's in Pompton Lakes, tussen 21 november 2005 en juli 2006. Hij zou toen 18 of 19 zijn geweest.

Meerdere malen verkracht

De verkrachtingen gebeurde bij de dojo waar hij les gaf en bij het meisje thuis in Bloomingdale, vertellen functionarissen. Hij werd in 2015 ontslagen als assistent-instructeur aan de dojo op basis van de beschuldigingen, aldus openbare aanklagers.

Bakula wordt nu geconfronteerd met maximaal 40 jaar gevangenisstraf wanneer hij op 7 juni wordt veroordeeld in Superior Court in Paterson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws