Karate klap eindigt snackbar gevecht: 'Koude Hamburger me reet' Nieuws
Nieuws

Karate klap eindigt snackbar gevecht: 'Koude Hamburger me reet'

Karate klap eindigt snackbar gevecht: 'Koude Hamburger me reet'

Een gevecht in een snackbar eindigde met een stevige 'Karate klap'. De ruzie die blijkbaar was ontstaan omdat een hamburger te koud werd opgediend ging viraal op social media.

Wat doe je als de hamburger die je besteld hebt koud op je bod geflikkerd wordt, dan ga je klagen. Of dat zo verstandig is tegen een eigenaar die licht ontvlambaar is blijft de vraag. De klant die klaagde was woest en had de hamburger over de counter naar de eigenaar gesmeten.

Klabammmm

De twee raakte in gevecht maar de eigenaar wilde het laten voor wat het was. Totdat de klant begon te schelden omdat de eigenaar had gezegd dat het stuk vlees prima op temperatuur was. Dat leverde een karate chop op die met een luidde klap werd uitgedeeld.

De klant klapte sloeg letterlijk achterover door de klap en raakte buiten westen. Vaste klant worden bij snackbar het Hoekje zal hij vast niet worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws