VIDEO: Karate Combat League van start met uniek concept Nieuws
Nieuws

VIDEO: Karate Combat League van start met uniek concept

VIDEO: Karate Combat League van start met uniek concept

Karateka's vechten in een put met schuine zijkanten

Het is de eerste profcompetitie die biometrische gegevens, voeding, training en op DNA gebaseerde gegevens in realtime weergeeft om fans inzicht te geven in een vechter zijn status en lichaamstoestand. Naast de gegevens vechten de karateka's in een soort put met schuine zijkanten om een beter camera beeld te creëren. Het is volledig ingericht met regels die zijn ontwikkeld door experts en topvechters. Elke wedstrijd duurt drie ronden van drie minuten, waarbij aanstootgevende technieken hoger scoren dan tegenaanvallen.

"Karate is terug!

Ongeveer 50 miljoen Amerikanen alleen al hebben op een bepaald moment in hun leven deelgenomen aan Karate met een nog grotere wereldwijde navolging, maar er bestaat geen professionele competitie, "zei Karate Combat CEO Michael DePietro in een persbericht. "Tot op heden heeft niemand de schoonheid van deze eeuwenoude sport benut voor 21e-eeuwse fans en massamedia."

Karate zal zijn debuut maken tijdens de Tokyo 2020 Olympische Spelen

De competitie heeft meer dan 100 vechters uit 30 landen ondertekend, waaronder de Elhadji Ndour in de Verenigde Staten, Achraf Ouchen in Marokko, Dionicio Gustavo uit de Dominicaanse Republiek, Davy Dona uit Frankrijk en Rafael Aghayev uit Azerbeidzjan. Karate zal zijn debuut maken tijdens de Tokyo 2020 Olympische Spelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws