Home / Nieuws / Karate Combat komt sterk terug in 2019 met groot aantal events

Karate Combat komt sterk terug in 2019 met groot aantal events

Is Karate Combat de nieuwe trend in de vechtsport?

Karate Combat barstte los in 2018 in een onopvallend gebouw in Boedapest, Hongarije, maar met een unieke productiestijl, en lovende recensies.

Toen dat event eenmaal was uitgezonden, duurde het niet lang voordat ze een upgrade kregen naar de dokken van Miami, Florida; een coliseum in Athene, Griekenland; en eindigde het jaar in stijl bovenop het One World Trade Center in New York City.

Karate Combat vermengde de eeuwenoude krijgskunst van Karate met de technologie van vandaag en in 2019 zijn ze van plan hun organisatie naar een nog hoger niveau te tillen.

Titel gevechten

Volgens het persbericht van Karate Combat die deze week werd uitgezonden bevat de nieuwe structuur van de organisatie kampioenschappen en kwalificerende gevechten om voor titels te vechten.

CEO van Karate Combat Michael DePietro zei: “We zijn verheugd om Karate Combat uit te breiden in zijn tweede seizoen met een meer gedefinieerde en uitgebreide structuur.”

Europa

In overeenstemming met de unieke en exotische locaties die fans in 2018 genoten, is de organisatie van plan dit komend jaar nog verder te gaan. Ze willen evenementen houden in 10 locaties over de hele wereld in 2019, inclusief events in Japan, China, Brazilië, Frankrijk en Italië, samen met enkele steden in de VS.

Hun eerste evenement vindt plaats in Hollywood, Californië, op 24 januari. Karate Combat-evenementen streamen live op karate.com, in mobiele apps of op hun Roku-kanaal.

Live kijken

Ze hebben ook broadcast-partners, waaronder UFC Fight Pass, CBS Sports Live, DailyMotion, YouTube, Pluto TV, Eleven Sports, The Fight Network en Facebook Live.

Bekijk ook

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page