Karate Combat komt sterk terug in 2019 met groot aantal events Nieuws
Nieuws

Karate Combat komt sterk terug in 2019 met groot aantal events

Karate Combat komt sterk terug in 2019 met groot aantal events
Karate Combat komt sterk terug in 2019 met groot aantal events

Karate Combat barstte los in 2018 in een onopvallend gebouw in Boedapest, Hongarije, maar met een unieke productiestijl, en lovende recensies.

Toen dat event eenmaal was uitgezonden, duurde het niet lang voordat ze een upgrade kregen naar de dokken van Miami, Florida; een coliseum in Athene, Griekenland; en eindigde het jaar in stijl bovenop het One World Trade Center in New York City.

Karate Combat vermengde de eeuwenoude krijgskunst van Karate met de technologie van vandaag en in 2019 zijn ze van plan hun organisatie naar een nog hoger niveau te tillen.

Titel gevechten

Volgens het persbericht van Karate Combat die deze week werd uitgezonden bevat de nieuwe structuur van de organisatie kampioenschappen en kwalificerende gevechten om voor titels te vechten.

CEO van Karate Combat Michael DePietro zei: "We zijn verheugd om Karate Combat uit te breiden in zijn tweede seizoen met een meer gedefinieerde en uitgebreide structuur."

Europa

In overeenstemming met de unieke en exotische locaties die fans in 2018 genoten, is de organisatie van plan dit komend jaar nog verder te gaan. Ze willen evenementen houden in 10 locaties over de hele wereld in 2019, inclusief events in Japan, China, Brazilië, Frankrijk en Italië, samen met enkele steden in de VS.

Hun eerste evenement vindt plaats in Hollywood, Californië, op 24 januari. Karate Combat-evenementen streamen live op karate.com, in mobiele apps of op hun Roku-kanaal.

Live kijken

Ze hebben ook broadcast-partners, waaronder UFC Fight Pass, CBS Sports Live, DailyMotion, YouTube, Pluto TV, Eleven Sports, The Fight Network en Facebook Live.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws