Karate 1-Premier League Tokyo van start – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Karate 1-Premier League Tokyo van start

Karate 1-Premier League Tokyo van start

De internationale karate scène verschuift deze week naar Nederland voor de Karate 1-Premier League

Met bijna 320 dagen voor het historische debuut van Karate op de Olympische Spelen Tokyo 2020, is de Nippon Budokan event hal klaar om dit weekend de Karate 1-Premier League Tokyo te hosten.

De vijfde stop van Karate’s grootste internationale evenementen zal worden gehouden op dezelfde locatie als de Karate-competitie op de Olympische Spelen, dus de verwachting is hoog bij karateka’s over de hele wereld. De Karate 1-Premier League Tokyo start op vrijdag 6 september.

De eliminatierondes worden op vrijdag en zaterdag gehouden en de medaille-wedstrijden vinden op zondag plaats. De laatste wedstrijddag zal beschikbaar zijn voor een wereldwijd kijkend publiek op karateworld.tv en op vele tv-netwerken over de hele wereld. KLIK HIER om naar de lijst met tv-zenders over de hele wereld te gaan.

Groots evenement

Bijna 700 deelnemers uit 79 landen zijn geregistreerd om deel te nemen aan het evenement. Aangezien de Karate 1-Premier League Tokyo het laatste internationale evenement zal zijn dat wordt gehouden in Tokio vóór het Olympische debuut van de sport, is de karate-wereld dolblij om te de beste karateka’s ter wereld die dit weekend in Nippon Budokan strijden in actie te zien.

Alle huidige wereldkampioenen en alle verdedigende Grand Winnaars vechten dit weekend voor de gouden medailles en garanderen zo het uitstekende niveau van competitie in de Karate 1-Premier League Tokyo in 2019. Naast de Karate 1-Premier League Tokyo wordt het weekend onvergetelijk voor Karate, aangezien het Tokyo 2020-testevenement “Ready, Set, Tokyo” op 9 september plaatsvindt in Nippon Budokan.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page