Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot Nieuws
Nieuws

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde het stel in 2018 en begroef hen in een ondiep graf. De lichamen werden echter ontdekt in Oklahoma, Verenigde Staten.

De 46-jarige Cedric Marks staat voor de rechter wegens de moorden op Jenna Scott en Michael Swearingin eind 2018. Marks, een ervaren MMA- vechter. Wordt ervan beschuldigd zijn ex-vriendin Scott en haar vriend Swearingin te hebben vermoord.

Op de vlucht

Op 3 januari 2019 werden Scott en Swearingin als vermist opgegeven. Dagen later werd Marks gearresteerd op verdenking van inbraak in Grand Rapids, Michigan. Op 15 januari, terwijl Marks in hechtenis zat, werden de lichamen van Scott en Swearingin ontdekt.

Marks werd vervolgens uitgeleverd vanuit Michigan aan Texas. Toen Marks werd vervoerd, slaagde hij erin te ontsnappen uit een gevangenistransport voertuig in Conroe, Texas. Wat leidde tot een klopjacht van 9 uur voordat hij uiteindelijk werd opgepakt.

Nog een moord

In maart 2020 werd Marks beschuldigd van een niet-gerelateerde moord. De politie in Minneapolis denkt dat hij verantwoordelijk is voor de dood van April Pease, die sinds 2009 niet meer is gezien. Marks en Pease hadden samen een relatie en waren na de geboorte van een zoon verwikkeld in een voogdijgeschil.

Onderzoekers hebben verklaard dat Marks, samen met Kellee Kristine Sorenson, Pease heeft ontvoerd en dat Marks haar op een onbekende locatie heeft vermoord. Marks zal voor de misdaden worden berecht met een grote kans op de doodstraf.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/conor-zal-compleet-verpletterd-worden-door-khabib/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws