Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter Cedric Marks groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde het stel in 2018 en begroef hen in een ondiep graf. De lichamen werden echter ontdekt in Oklahoma, Verenigde Staten.

De 46-jarige Cedric Marks staat voor de rechter wegens de moorden op Jenna Scott en Michael Swearingin eind 2018. Marks, een ervaren MMA- vechter. Wordt ervan beschuldigd zijn ex-vriendin Scott en haar vriend Swearingin te hebben vermoord.

Op de vlucht

Op 3 januari 2019 werden Scott en Swearingin als vermist opgegeven. Dagen later werd Marks gearresteerd op verdenking van inbraak in Grand Rapids, Michigan. Op 15 januari, terwijl Marks in hechtenis zat, werden de lichamen van Scott en Swearingin ontdekt.

Marks werd vervolgens uitgeleverd vanuit Michigan aan Texas. Toen Marks werd vervoerd, slaagde hij erin te ontsnappen uit een gevangenistransport voertuig in Conroe, Texas. Wat leidde tot een klopjacht van 9 uur voordat hij uiteindelijk werd opgepakt.

Nog een moord

In maart 2020 werd Marks beschuldigd van een niet-gerelateerde moord. De politie in Minneapolis denkt dat hij verantwoordelijk is voor de dood van April Pease, die sinds 2009 niet meer is gezien. Marks en Pease hadden samen een relatie en waren na de geboorte van een zoon verwikkeld in een voogdijgeschil.

Onderzoekers hebben verklaard dat Marks, samen met Kellee Kristine Sorenson, Pease heeft ontvoerd en dat Marks haar op een onbekende locatie heeft vermoord. Marks zal voor de misdaden worden berecht met een grote kans op de doodstraf.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page