Kan deze vechter Rico Verhoeven verslaan? (video) Nieuws
Nieuws

Kan deze vechter Rico Verhoeven verslaan? (video)

Kan deze vechter Rico Verhoeven verslaan? (video)

Rico Verhoeven is de langst regerende zwaargewicht bij Glory. Niemand binnen de organisatie lijkt opgewassen tegen de topatleet, maar het gevaar kan van buitenaf komen.

Grote namen hebben geprobeerd Verhoeven van zijn troon te stoten. Badr Hari en Jamal Ben Saddik kwamen dichtbij maar faalden. Glory kondigde aan samen met het Japanse Rise een samenwerking aan te gaan. Uitwisseling van vechters en kampioen versus kampioen (gaat verder onder tweet).

De eerste wedstrijd uit deze Glory Rivals serie heeft al plaats gevonden tijdens Glory 80 in Hasselt België. Daar verdedigde Tiffany van Soest, met succes haar Glory Super Bantam titel tegen Rise kampioen Manazo Kobayashi. Maar wat als Verhoeven voor een Glory Rivals gevecht wordt opgeroepen, wie bij de Japanse organisatie kan een bedreiging zijn?

Vechtershart

Zwaargewichten zijn niet dik gezaaid en in Japan al helemaal al niet. Toch lijkt een Rise vechter een geschikte kandidaat. De Braziliaan Callyu Gibrainn de Oliveira die vandaag tijdens Rise El Dorado 2022 in Shibuya, Tokyo, Japan zijn rivaal Kenta Nanbara compleet sloopte.

De Oliveira die als een wervelwind woest van zich afslaand door de Rise ring Nabar opjaagde liet vechtershart zien. Of hij het zou winnen van de immer tactische Verhoeven is afwachten. Maar zoals Badr en Ben Saddik bewezen, een knockdown zit in een klein hoekje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws