Kampioenen sportschool Siam Gym moet weg van huidige locatie Nieuws
Nieuws

Kampioenen sportschool Siam Gym moet weg van huidige locatie

Kampioenen sportschool Siam Gym moet weg van huidige locatie

Kampioenen sportschool Siam Gym moet weg van huidige locatie

10 jaar lang geen problemen

Wij spraken Samir Ben Azzouz en deze vertelde ons dat na 10 jaar gehuisvest te zijn de Le Sage ten Broekstraat in Valkenswaard de gemeente nu wil dat de sportschool verhuist. Eerder was Siam gym gevestigd in de gymzaal Achter de Kerk in Valkenswaard. Het huidige pand waar Siam Gym in gevestigd is staat op de nominatie om gesloopt te worden. Een bestemming is er nog niet echt zo blijkt, bedrijfsvoering mag er niet plaatsvinden dus het moet iets zijn met een sociaal karakter.

Siam Gym meer dan alleen een sportschool

Dat Siam Gym meer doet dan alleen maar kickboks lessen geven is in de omgeving meer dan bekend. Zo heeft men een aantal probleem jongeren onder de hoede genomen, en trainen er mensen die via hun arts worden aangeraden te gaan kickboksen. Als Siam Gym geen nieuw onderkomen vindt in Valkenswaard valt dit weg. Het is niet makkelijk om zomaar een nieuwe locatie te vinden en de gemeente Valkenswaard biedt ook geen alternatief.

Siam gym moet zelf actie ondernemen

De gemeente steekt niet echt de helpende hand uit en vindt dat Siam Gym zelf maar op zoek moet naar een nieuwe locatie. Het lijkt wel of in de gemeente raad mensen zitten die niet doorhebben wat en wat Siam Gym is. De sportschool kan gezien worden als een van de belangrijkste binnen de Nederlandse vechtsportwereld, het is heel jammer te zien dat men dit niet lijkt te erkennen. Het zou mooi zijn als Siam Gym snel een nieuwe locatie krijgt, want een ding is zeker het is meer dan alleen maar een sportschool.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws