Home / Nieuws / Kampioenen coach Bert Kops ontvangt onderscheiding

Kampioenen coach Bert Kops ontvangt onderscheiding

Kampioenen coach Bert Kops ontvangt onderscheiding

Uit handen van de Albanese Kickboks en MMA federatie heeft vechtsport legende en kampioenen coach Bert Kops, een onderscheiding gekregen.

Kops die vanuit zijn gym in Amsterdam veel bekenden uit de vechtsport wereld traint, wordt gezien als een grootheid in Albanië. Hij ontvang de onderscheiding voor zijn inzet voor de sport aldaar.

Er trainen een groot aantal Albanese vechters bij Kops Gym en is er een samenwerking. Zo geven de trainers en Kops zelf regelmatig seminars in Albanië. Kops zegt het een eer te vinden de onderscheiding te mogen hebben ontvangen.

TV persoonlijkheid

Kops is een van de bekende vechtsport trainers en wordt wereldwijd gezien als een autoriteit. Zo zijn de vechters van Kops in actie te zien bij onder andere Bellator, waar wereldkampioen Gegard Mousasi hoogtij viert.

Ook is Kops veel te zien op tv in allerlei programma’s en heeft hij zijn eigen real life serie en eten met Bert bij de zender Spike.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT