'Kale zwerver': Jake Paul neemt UFC-vechtbaas White onder vuur
Home / Nieuws / ‘Kale zwerver’: Jake Paul neemt UFC-vechtbaas White onder vuur

‘Kale zwerver’: Jake Paul neemt UFC-vechtbaas White onder vuur

'Kale zwerver': Jake Paul neemt UFC-vechtbaas White onder vuur

Jake Paul belooft nooit bij de UFC te tekenen, de boksende YouTuber zegt dat UFC-baas Dana White een leugenaar is. Met zijn uitspraak lijkt de hetze die Paul voert tegen White een volgende stap in te gaan.

Op donderdag tweette de Youtuber die bokser werd en die opnieuw kritiek had op de betaling van UFC-vechters een lange verklaring gericht aan White. Een onderwerp dat Paul keer op keer ter sprake brengt. Ook zegt Paul nooit te tekenen bij de UFC, iets wat White al heeft aangegeven hem überhaupt nooit aan te bieden.

De specifieke grieven waren nieuw, maar nog steeds in lijn met Pauls overkoepelende thema’s van de kritiek die hij de afgelopen weken heeft geuit. ,,Dana White… je hebt misschien voorgenomen om de carrières van duizenden vechters te beheersen… maar ik heb nooit gezegd dat ik bij de UFC wil tekenen… en dat zal ik ook nooit…”, twitterde Paul.

Kale zwerver

,,Je verzint zelfs neptitels om kaartjes te verkopen in plaats van Amanda Nunes de kans te geven om te headlinen.. Onthoud Dana, je was een cardio-kickboksinstructeur. JE BENT een kale zwerver die nu geen interview kan doen zonder naar mij te worden gevraagd … betaal je vechters meer !!”

Paul is boos dat Amanda Nunes de ongeslagen UFC-kampioen geen hoofdgevit krijgt maar het moet doen met een tweede plek. Nunes verdedigt haar titel (bantamgewicht) tijdens UFC 265 op 8 augustus tegen JuliannaPeña.

Bekijk ook

Melvin Manhoef komt met 1e Influencer Bokstoernooi ter wereld

Melvin Manhoef komt met het allereerste Bokstoernooi ter wereld onder Influencers.

Mike Tyson ‘vermoord’ Logan Paul in bokswedstrijd

Een bokswedstrijd tussen Tyson vs. Paul is naar verluidt in de maak voor februari 2022

Bekende sportschoolhouder ‘KO’! ‘Ondergang wacht gym’

De populaire sportschoolhouder die altijd voor alles en iedereen klaar staat, dreigt alles kwijt te raken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page