'Kale zwerver': Jake Paul neemt UFC-vechtbaas White onder vuur Nieuws
Nieuws

'Kale zwerver': Jake Paul neemt UFC-vechtbaas White onder vuur

'Kale zwerver': Jake Paul neemt UFC-vechtbaas White onder vuur

Jake Paul belooft nooit bij de UFC te tekenen, de boksende YouTuber zegt dat UFC-baas Dana White een leugenaar is. Met zijn uitspraak lijkt de hetze die Paul voert tegen White een volgende stap in te gaan.

Op donderdag tweette de Youtuber die bokser werd en die opnieuw kritiek had op de betaling van UFC-vechters een lange verklaring gericht aan White. Een onderwerp dat Paul keer op keer ter sprake brengt. Ook zegt Paul nooit te tekenen bij de UFC, iets wat White al heeft aangegeven hem überhaupt nooit aan te bieden.

De specifieke grieven waren nieuw, maar nog steeds in lijn met Pauls overkoepelende thema's van de kritiek die hij de afgelopen weken heeft geuit. ,,Dana White… je hebt misschien voorgenomen om de carrières van duizenden vechters te beheersen… maar ik heb nooit gezegd dat ik bij de UFC wil tekenen… en dat zal ik ook nooit…", twitterde Paul.

Kale zwerver

,,Je verzint zelfs neptitels om kaartjes te verkopen in plaats van Amanda Nunes de kans te geven om te headlinen.. Onthoud Dana, je was een cardio-kickboksinstructeur. JE BENT een kale zwerver die nu geen interview kan doen zonder naar mij te worden gevraagd … betaal je vechters meer !!"

Paul is boos dat Amanda Nunes de ongeslagen UFC-kampioen geen hoofdgevit krijgt maar het moet doen met een tweede plek. Nunes verdedigt haar titel (bantamgewicht) tijdens UFC 265 op 8 augustus tegen JuliannaPeña.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws