Kaarten GLORY 59 Amsterdam bijna uitverkocht! Nieuws
Nieuws

Kaarten GLORY 59 Amsterdam bijna uitverkocht!

Kaarten GLORY 59 Amsterdam bijna uitverkocht!

Kaarten GLORY 59 Amsterdam bijna uitverkocht!

The King of Kickboxing

Natuurlijk mag ongeslagen wereldkampioen bij GLORY Rico Verhoeven in Amsterdam niet ontbreken, maar ook een Murthel Groenhart, Yousri Belgaroui (die vannacht vecht in New York tijdes GLORY 55) en andere Nederlandse top kickboksers maken acte de presence. Overigens is nog niet bekend tegen wie Rico Verhoeven vecht op GLORY 59 maar als men de social media kanalen volgt van sommige vechters, lijkt een match met Guto Inocente het meest voor de hand liggend.

Ook zonder Badr kom de Arena vol

Er wordt gesuggereerd dat zonder de komst van Badr Hari de Arena niet vol zou komen, echter staat deze niet op de vechtkaart (tot nu toe), maar verloopt de kaart verkoop zeer voorspoedig. Op social media wordt er flink op los gespeculeerd of Badr wel of niet vecht. Ook wordt in twijfel getrokken of Mohammed Jaraya zijn opwachting zal maken na diens dubbele intermezzo in de rechtbank afgelopen week. Hoe het ook zij haast is geboden om live in de Arena dit GLORY event mee te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws