K.O.T.S. FIGHTS: Ondergronds blote vuist kickboks gevechten Nieuws
Nieuws

K.O.T.S. FIGHTS: Ondergronds blote vuist kickboks gevechten

K.O.T.S. FIGHTS: Ondergronds blote vuist kickboks gevechten

Nederland heeft tijdens de coronapandemie kennis gemaakt met "Hood Fights" oftewel het illegaal organiseren van gevechten op straat.

Tijdens de lockdown kwam de stroming "Hood Fights" in het daglicht te staan. Jongeren die met elkaar afspreken om te boksen of te kickboksen moet een scheidsrechter maar zonde een sanctionerend bond of ringarts. Gevaarlijk spel volgens de experts en zeer niet to te juichen.

Niet alleen Nederland kent een vechtende subcultuur, ook in buitenland zoals in de Scandinavische landen is er een echte underground ontstaan van vechters. K.O.T.S. Fights, wat afgeleid is van "Kings of the Streets pakt het stevig aan.

Geen mietjes

Echter neemt K.O.T.S. het een stap verder en vecht men de verschillende stijlen met de blote vuist (Bare Knuckle) uit. De organisatie pakt het zelfs commercieel aan en bouwde een merk om het fenomeen heen. Zo worden er bokshandschoenen verkocht, shirts en allerlei goodies. De gevechten zijn ook niet mals.

De vechters hebben exotische namen die zo uit de streetfighter games kunnen komen. Echter zijn het geen stripfiguren die met elkaar cashen maar gat het er hard aan toe. Bekijk de video's op het K.O.T.S. kanaal voor meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws