K.O.T.S. FIGHTS: Ondergronds blote vuist kickboks gevechten
Home / Nieuws / K.O.T.S. FIGHTS: Ondergronds blote vuist kickboks gevechten

K.O.T.S. FIGHTS: Ondergronds blote vuist kickboks gevechten

Nederland heeft tijdens de coronapandemie kennis gemaakt met “Hood Fights” oftewel het illegaal organiseren van gevechten op straat.

Tijdens de lockdown kwam de stroming “Hood Fights” in het daglicht te staan. Jongeren die met elkaar afspreken om te boksen of te kickboksen moet een scheidsrechter maar zonde een sanctionerend bond of ringarts. Gevaarlijk spel volgens de experts en zeer niet to te juichen.

Niet alleen Nederland kent een vechtende subcultuur, ook in buitenland zoals in de Scandinavische landen is er een echte underground ontstaan van vechters. K.O.T.S. Fights, wat afgeleid is van “Kings of the Streets pakt het stevig aan.

Geen mietjes

Echter neemt K.O.T.S. het een stap verder en vecht men de verschillende stijlen met de blote vuist (Bare Knuckle) uit. De organisatie pakt het zelfs commercieel aan en bouwde een merk om het fenomeen heen. Zo worden er bokshandschoenen verkocht, shirts en allerlei goodies. De gevechten zijn ook niet mals.

De vechters hebben exotische namen die zo uit de streetfighter games kunnen komen. Echter zijn het geen stripfiguren die met elkaar cashen maar gat het er hard aan toe. Bekijk de video’s op het K.O.T.S. kanaal voor meer.

Bekijk ook

‘Contract in de zak!’ UFC’er MEPT rivaal aan diggelen

Een spervuur van hamervuisten en stoten op het canvas bezegelde de deal

Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! ‘Deze bokser brak hem’

Zo erg dat dit zijn bokscarrière verpestte

WRAAK! Brute ‘KO’ strijkt verlies broer kickbokser plat

UFC-president Dana White was erg onder de indruk van de finish

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page