K-1 World GP: ‘Jordan Pikeur snel de ring weer in’ Nieuws
Nieuws

K-1 World GP: ‘Jordan Pikeur snel de ring weer in’

K-1 World GP: ‘Jordan Pikeur snel de ring weer in’
K-1 World GP: ‘Jordan Pikeur snel de ring weer in’

Jordan Pikeur verdedigde gisteren met succes zijn titel in Japan tegen Wasjima echter heeft hij zijn koffers alweer klaar staan om in november het land van de rijzende zon wederom aan te doen.

Vandaag kondigde de K-1 Krush organisatie het gevecht aan tussen Pikeur en Philip Minoru Kimura, deze uit Brazilië afkomstige vechter van Japanse ouders zal te zien zijn tegen Pikeur in een zogenaamde "superfight", er staat dus geen titel op het spel.

Mike's Gym

Een en ander zal plaatsvinden tijdens de K-1 World GP op 11 november aanstaande in de Saitama Super Dome in Japan. Pikeur is afkomstig van Mike’s Gym (Mike Passenier) waar onder andere Badr Hari traint in zijn voorbereidingen.

Afgelopen week bereide Pikeur met zijn trainer-coach Joeri Mes zijn gewonnen partij gisteren voor en is geen onbekende naam in het K-1 circuit. Hij is dan momenteel ook een van de meest succesvolle vechters in de befaamde K-1.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws