K-1 LEGENDE PETER AERTS: 'Mijn vrouw houdt sportschool veilig' Nieuws
Nieuws

K-1 LEGENDE PETER AERTS: 'Mijn vrouw houdt sportschool veilig'

K-1 LEGENDE PETER AERTS: 'Mijn vrouw houdt sportschool veilig'
K-1 LEGENDE PETER AERTS: 'Mijn vrouw houdt sportschool veilig'

Peter Aerts is zich bewust van de coronavirus gevaren ook zijn sportschool heeft daar mee te maken.

De kickbokslegende die wereldwijd grote successen boekte verbleef een groot deel van zijn vecht carrière in Japan, wat volgens Aerts een van de schoonste landen ter wereld is. In een interview met de Telegraaf verteld hij daar dan ook over.

"In Japan lopen veel mensen met mondkapjes rond. Dat doen ze om anderen niet te besmetten, "zegt Aerts. De mensen zijn op het gebied van hygiene ook een stap verder dan de Nederlanders vindt Aerts, zo zijn de toiletten super schoon.

De kracht van een vrouw

Aerts die in Enschede een eigen sportschool heeft verwacht na de corona crisis weer open te gaan en dan zullen de hygiënische maatregelen die hij nu al treft worden aangescherpt. Aerts vrouw is echter de kracht achter de schone trainingsplek.

"Mijn vrouw heeft smetvrees, dus iedereen die bij ons in de sportschool komt, weet dat het hier altijd ontzettend schoon en hygiënisch is”, zegt Aerts gekscherend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws