Home / Nieuws / Justin Bieber geen mietje, toont zijn ‘boks skills’ (video)

Justin Bieber geen mietje, toont zijn ‘boks skills’ (video)

Justin Bieber begon 2021 met de release van zijn nieuwe video ‘Anyone’. Daarin is te zien dat de vaak verguisde popster over een aardige setje boks skills beschikt.

In de video blijkt Bieber in boksmodus, huppelend in de ring, rauwe eieren drinkend en het verleiden van actrice Zoey Deutch. De video is in een ‘Rocky Balboa’ achtige stijl opgenomen. Bieber zelf is er enthousiast over, net als over de song bij de video.

Een nieuwe start

“Ik kan geen betere manier bedenken om 2020 af te sluiten en 2021 te vieren met mijn fans over de hele wereld en deze nieuwe muziek met hen te delen”, zei Bieber in een verklaring.

Of de fans Bieber ook echt in een boksring zullen knokken valt te bezien. Ook al lijkt het een trend onder bekende persoonlijkheden om het boksen in te stappen. Wat veel commentaar oplevert van de ‘die hard’ boksfans.

Ook al is er veel kritiek op het zogenaamde ‘BNer’ boksen, toch kan het ook gezien worden als een promotie om de sport levend te houden. “Beter veel aandacht dan geen aandacht”, zoals bokslegende Mike Tyson recentelijk in een interview zei.

Bekijk ook

Japanse vechtersbaas biedt ontslagen Alistair Overeem baan aan

Alistair Overeem werd vandaag genadeloos aan de kant geschoven door zijn werkgever UFC. De Amerikaanse ...

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page