Justin Bieber geen mietje, toont zijn ‘boks skills’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Justin Bieber geen mietje, toont zijn ‘boks skills’ (video)

Justin Bieber geen mietje, toont zijn ‘boks skills’ (video)

Justin Bieber begon 2021 met de release van zijn nieuwe video ‘Anyone’. Daarin is te zien dat de vaak verguisde popster over een aardige setje boks skills beschikt.

In de video blijkt Bieber in boksmodus, huppelend in de ring, rauwe eieren drinkend en het verleiden van actrice Zoey Deutch. De video is in een ‘Rocky Balboa’ achtige stijl opgenomen. Bieber zelf is er enthousiast over, net als over de song bij de video.

Een nieuwe start

“Ik kan geen betere manier bedenken om 2020 af te sluiten en 2021 te vieren met mijn fans over de hele wereld en deze nieuwe muziek met hen te delen”, zei Bieber in een verklaring.

Of de fans Bieber ook echt in een boksring zullen knokken valt te bezien. Ook al lijkt het een trend onder bekende persoonlijkheden om het boksen in te stappen. Wat veel commentaar oplevert van de ‘die hard’ boksfans.

Ook al is er veel kritiek op het zogenaamde ‘BNer’ boksen, toch kan het ook gezien worden als een promotie om de sport levend te houden. “Beter veel aandacht dan geen aandacht”, zoals bokslegende Mike Tyson recentelijk in een interview zei.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page