Justin Bieber geen mietje, toont zijn 'boks skills' (video) Nieuws
Nieuws

Justin Bieber geen mietje, toont zijn 'boks skills' (video)

Justin Bieber geen mietje, toont zijn 'boks skills' (video)

Justin Bieber begon 2021 met de release van zijn nieuwe video 'Anyone'. Daarin is te zien dat de vaak verguisde popster over een aardige setje boks skills beschikt.

In de video blijkt Bieber in boksmodus, huppelend in de ring, rauwe eieren drinkend en het verleiden van actrice Zoey Deutch. De video is in een 'Rocky Balboa' achtige stijl opgenomen. Bieber zelf is er enthousiast over, net als over de song bij de video.

Een nieuwe start

"Ik kan geen betere manier bedenken om 2020 af te sluiten en 2021 te vieren met mijn fans over de hele wereld en deze nieuwe muziek met hen te delen", zei Bieber in een verklaring.

Of de fans Bieber ook echt in een boksring zullen knokken valt te bezien. Ook al lijkt het een trend onder bekende persoonlijkheden om het boksen in te stappen. Wat veel commentaar oplevert van de 'die hard' boksfans.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/youtube-bokser-jake-paul-dreigt-ik-ga-conor-mcgregor-helemaal-verrot-slaan/

Ook al is er veel kritiek op het zogenaamde 'BNer' boksen, toch kan het ook gezien worden als een promotie om de sport levend te houden. "Beter veel aandacht dan geen aandacht", zoals bokslegende Mike Tyson recentelijk in een interview zei.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws