Junior Tafa: Ik ga op GLORY 50 winnen en daag dan Badr Hari uit! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Junior Tafa: Ik ga op GLORY 50 winnen en daag dan Badr Hari uit!

Junior Tafa: Ik ga op GLORY 50 winnen en daag dan Badr Hari uit!

Samoaanse zwaargewicht Junior Tafa (18-1, 14 KO’s) is misschien jong, maar hij heeft grote plannen!

“Nadat ik het GLORY 50 toernooi in Chicago heb gewonnen, daag ik Badr Hari uit!”, Zegt Tafa. Hij antwoord hiermee op de vraag wat hij wil doen na het GLORY 50 CHICAGO Heavyweight Contender Tournament van volgende maand. “Ik ben een grote fan van Badr, en hij is dan ook een voorbeeld waar ik mij aan spiegel. Voor mij is hij de beste kickboxer die er ooit is geweest en om met hem de ring binnen te kunnen gaan zou geweldig zijn. Ik zou graag kunnen terugkijken als ik oud ben en zeggen dat ik tegen Badr Hari vocht. ”

Junior Tafa: Ik ga op GLORY 50 winnen en daag dan Badr Hari uit!

Tafa is lid van Team Juggernaut, het trainingsteam samengesteld door UFC-zwaargewicht Mark Hunt

Tafa werd op 17-jarige leeftijd door Hunt gescout en maakt sindsdien deel uit van zijn trainingsteam. Momenteel bevindt het team zich in Adelaide, Australië, waar verschillende leden zich voorbereiden op gevechten. Het heeft een sterk samoa-element, niet alleen vanwege een gedeeld erfgoed, maar ook omdat Samoaanse mannen vaak geen kleine jongens zijn, echte zwaargewichten! “Wij Samoaanse jongens, zijn geboren vechters. We zijn aardige jongens, maar we zijn competitief, vooral in individuele sporten. We zijn gebouwd om te vechten. Kijk naar alle Samoaanse vechters: Mark Hunt, Ray Sefo, Tai Tuivasa in de UFC. En Joseph Parker, hij gaat naar het Verenigd Koninkrijk om die zwaargewicht bokstitel van Anthony Joshua te winnen! ”

Iedereen wil tegen Badr Hari vechten

Dat Badr Hari zo’n beetje de meest gewilde tegenstander is op bijna elke zwaargewicht kickbokser zijn verlanglijstje is geen nieuws. Hij behoort dan ook tot de absolute top in de kickboks wereld, en heeft een lange historie als vechter. Het is een echte strijder waar je niet zomaar omheen kunt, en laten wij eerlijk zijn zonder Badr Hari zou het een stuk saaier zijn in de ring. De man brengt spanning en sensatie, en is bij een groot deel van de vechtsport fans de absolute favoriet. Wij zullen zien of Tafa zijn woord na kan komen, even afwachten wat er gebeurt op GLORY 50 aankomende februari.

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page