Judo World op CNN blijkt groot succes! Nieuws
Nieuws

Judo World op CNN blijkt groot succes!

Judo World op CNN blijkt groot succes!

Judo World, werd op vrijdag 8 augustus op CNN International gelanceerd met een speciale blik op de 2017 Suzuki World Judo Championships, en blijkt groot succes.

Judo World op CNN blijkt groot succes!

Judo World maakt deel uit van een baanbrekende overeenkomst tussen de IJF en CNN, die door IJF President Marius Vizer tijdens het IJF Congres in Boedapest werd aangekondigd. He programma is inmiddels door duizenden fans over de hele wereld bekeken, en de laatste uitzendingen staan op de rol. Deze samenwerking is niet alleen uniek maar ook nog eens een groot succes gebleken, en een super promotie voor de Judosport.

Hieronder vindt u een overzicht van de programma's en de volledige uitzending:

Judo World

Brengt u het verhaal van de Franse judoka en achtmaal wereldkampioen Teddy Riner. Een icoon van zijn sport heeft Riner de afgelopen tien jaar de zwaargewicht categorie gedomineerd en is op zoek naar een record negende kampioenschapstitel in Boedapest. Men gaat ook op bezoek bij Hongarije's grootste judo-ster, Ungvari Miklos, die zich bij een trainingskamp aansluit als hij zich voorbereidt op de tatami voor een thuispubliek. Gehuisvest door Rhiannon Jones van de 2017 World Judo Championships in Boedapest.

De laatste uitzendingen zijn onderstaand weergegeven.

  • Vrijdag 09/15/17 1130 uur ET / Woensdag 9/13/17 17:30 CET
  • Zaterdag 16-9-1730 730 uur ET / woensdag 9/13/17 130 uur CET
  • Zaterdag 16-9-1730 uur ET / woensdag 9/13/17 1030 uur CET

ET - Oosterse Tijd
CET - Centraal-Europese Tijd

Tijden zijn onderhevig aan veranderingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws