Judo: ‘Top weekend voor Nederlanders tijdens Grand Slam Abu Dhabi’ Nieuws
Nieuws

Judo: ‘Top weekend voor Nederlanders tijdens Grand Slam Abu Dhabi’

Judo: ‘Top weekend voor Nederlanders tijdens Grand Slam Abu Dhabi’
Judo: ‘Top weekend voor Nederlanders tijdens Grand Slam Abu Dhabi’

Afgelopen weekend vond in Abu Dhabi de Grand Slam Judo plaats. Juul Franssen veroverde de titel en Frank de Wit won een bronzen plak tijdens dit internationale toernooi.

Franssen was succesvol tegen Andreja Leski uit Slovenië die zij wist te verslaan in de finale van het toernooi. Eerder op het toernooi won zij van de Oostenrijkse Tina Zeltner, Alice Schlesinger (UK) en de Duitse Marina Trajdos. In 2016 was het ook goud voor Franssen in Abu Dhabi.

Golden Score

Frank de Wit veroverde een bronzen plak door de Canadees Etienne Briand te verslaan. De Wit was eerder in het toernooi te sterk voor Parahat Bashimov (TKM) en Alfonso Urquiza Solana (ESP). Tijdens de kwartfinale pakte de Wit een golden score De Wit in de golden score tegen Ivaylo Iavnov uit Bulgarije. Echter verloor hij van de Israëliër Sagi Muki in de halve finale op ippon.

Voor Sanne van Dijke was een zevende plek in het toernooi het hoogst haalbare, Sam van ’t Westende kwam ook in actie maar werd verslagen door de Duitser Igor Wandtke.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws