Home / Nieuws / JUDO: The Hague Grand Prix zit erop, Nederlands team pakt zes medailles

JUDO: The Hague Grand Prix zit erop, Nederlands team pakt zes medailles

Na een reeks van schitterende judodagen is het een sportevenement om met trots op terug te kijken. Een judoweekend met 454 wedstrijden, 56 medailles en 14 kampioenen voor duizenden oranjefans.

De stad Den Haag mocht meer dan 400 judoka’s van 60 verschillende nationaliteiten ontvangen. Door het naderen van de Olympische Spelen in Tokio was het niveau hoog tijdens de tweede editie van The Hague Grand Prix. Een verrijking van het toernooi!

Topjudo was afgelopen weekend gegarandeerd. Het Nederlandse team schitterde op de tatami en in totaal behaalde TeamNL zes medailles. Daarnaast kregen judofans de mogelijkheid om kennis te maken met topjudoka’s en werden er verschillende clinics georganiseerd. Blik terug via onderstaande aftermovie.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT