Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Judo Nieuws / Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept. Kim Polling haakt geblesseerd af zit nu in op de reservebank voor Tokyo. Voor Van Dijke is het de tweede titel sinds 4 jaar toen zij ook al goud won.

Voor Van Dijke is de overwinning een belangrijke met voor de strijd om een Olympisch ticket. Daarvoor zijn Van Dijke en Kim Polling nog in de race. Per gewichtsklasse mag ons land maar één kandidaat aanmelden.

Polling had pech na het bereiken van de laatste vier op de EK, wegens een blessure moest zij zich terugtrekken en zag het brons aan zich voorbijgaan. Volgende week moet de selectiecommissie beslissen wie het ticket krijgt. Door het winnen van de Europese titel zijn de kansen van Van Dijke flink toegenomen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page