Triest: Judoschool stopt, overige slachtoffers coronapandemie worden zichtbaar Nieuws
Nieuws

Triest: Judoschool stopt, overige slachtoffers coronapandemie worden zichtbaar

Triest: Judoschool stopt, overige slachtoffers coronapandemie worden zichtbaar

Pascal Proper moet stoppen met zijn Judoschool, wat in jaren is opgebouwd wordt nu in een klap vernietigt door de coronapandemie. De eerste middenstand slachtoffers worden zichtbaar en stranden met de finish in zicht.

De verwachting is dat de sportscholen weer op mogen, maar voor een groot aantal sportscholen is dit te laat. Zo ook voor de Judoschool van Proper. Op Facebook kondigt de Judoleraar en ondernemer aan dat de coronapandemie zijn sportschool in Noord Holland heeft genekt.

Te laat

,,Afgelopen jaar is een zeer bewogen periode geweest veelal te danken aan de Corona. Net als velen, heb ik heel lang uitgekeken naar de versoepelingen en gehoopt dat we eerder konden beginnen met de judo.En nu er eindelijk weer wat versoepelingen lijken aan te komen voor de binnensport, is dit toch helaas te laat voor de Pascal Proper Judoschool", zo schrijft Proper op social media.

Dat de overheid heeft gefaald in gevallen zoals deze, is iets waar veel ondernemers het mee eens zullen zijn. Velen bleven verstoken van financiële hulp, terwijl anderen flinke fraudeerden om geld binnen te harken, waar zij geen recht op hadden. Overigens kondigde de overheid aan deze overtreders te zullen gaan vervolgen. Maar voor Proper en andere ondernemers is het te laat en zijn deze ongewild slachtoffer.

Lapmiddel

,,Het besluit om te stoppen heb ik zo lang mogelijk geprobeerd uit te stellen, maar was uiteindelijk was dit niet meer financieel haalbaar met het verlies aan leden en inkomsten. Na 13 jaar veel judo plezier sluit deze judoschool haar deuren", aldus de Judoleraar.

Proper moet nu zijn leerlingen elders onderbrengen, dat is gelukt door andere Judoscholen in de omgeving in te schakelen. Wel blijft Proper tot het voorjaar van 2021 actief mee helpen zijn leerlingen te laten wennen aan de nieuwe situatie. Het blijft triest te zien dat sport en overige ondernemers op deze manier de handdoek in de ring moeten gooien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws