Tegenslag voor Nederlandse judo lichtgewicht dames in Tel Aviv Judo Nieuws
Judo Nieuws

Tegenslag voor Nederlandse judo lichtgewicht dames in Tel Aviv

Tegenslag voor Nederlandse judo lichtgewicht dames in Tel Aviv

Naomi Van Krevel strandde in de -52 kg categorie in de tweede ronde. Ook Sanne Verhagen en Pleuni Cornelisse uitkomend in de -57 kg categorie, wisten de voorrondes niet te overleven. Zij verloren beiden hun eerste ronde partij, op de eerste dag van de Grand Slam Tel Aviv.

Dat Van Krevel, Verhagen en Cornelisse het finale blok van de Grand Slam niet halen is een zware tegenslag. Morgen en zaterdag komen in Tel Aviv nog 11 Nederlanders in actie.

Op medaille jacht

In Israël verschijnen morgen 4 Nederlanders op de tatami. Kim Polling en Sanne van Dijke zullen in actie komen. Beide judo dames komen in de -70 kg in actie. Als eliminatie voor het Nederlandse olympische startbewijs in deze gewichtsklasse.

Sanne Vermeer maakte haar rentree eerder dit jaar op de Doha Masters. Daar won ze een bronzen medaille, in Israel zal zij ook voor eremetaal gaan. Vermeer, 22, is als derde geplaatst in de -63 kg categorie. Bij de heren zal Frank de Wit op jacht gaan naar een medaille.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/nederlandse-vechters-in-groots-toernooi-maar-wie-knokt-er/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws