Noël Van ’t End bereikt judo top tien na zege in Rusland Nieuws
Nieuws

Noël Van ’t End bereikt judo top tien na zege in Rusland

Noël Van ’t End bereikt judo top tien na zege in Rusland
Noël Van ’t End bereikt judo top tien na zege in Rusland

Judoka Noël van ’t End die op zondag voor het eerst in zijn carrière een Grand Slam wist te winnen, stijgt van plaats vijftien naar negen.

Daarmee kwam Van ’t End in de top 10 voor het eerste sinds oktober 2016. In 2015 and 2016 stond de 27-jarige judoka uit Den Dolder tweede op de wereldranglijst.

Zijn concurrent in de strijd om één plek op de Olympische Spelen, Jesper Smink, staat 20e nadat hij in Ekaterinburg dit weekend vijfde werd. In November versloeg Smink Van ’t End bij de Grand Prix van Den Haag.

Steenhuis verliest nummer één positie

Guusje Steenhuis raakte haar nummer één positie tot 78kg kwijt aan de Braziliaanse Mayra Aguiar. Steenhuis staat nog altijd tweede en vocht dit jaar nog maar één wedstrijd, in Düsseldorf.

LEES OOK: Van 't end pakt judo goud in Rusland

Frank de Wit die in Ekaterinburg zijn rentree maakte na een blessure kreeg vijf duels dit weekend maar eindigde als vijfde en zakte een plaatje op de wereldranglijst van twee naar drie. Sanne van Dijke blijft tot 70kg stabiel op de derde plaats.

Via: JudoInside

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws