Nieuw Judo magazine gelanceerd: 'Blijf op de hoogte' Nieuws
Nieuws

Nieuw Judo magazine gelanceerd: 'Blijf op de hoogte'

Nieuw Judo magazine gelanceerd: 'Blijf op de hoogte'

Hans van Essen is de Judo expert van Nederland en ver daarbuiten. De man achter de website JudoInside die sinds jaar en dag alles omtrent de sport bijhoudt, brengt nu ook een magazine uit.

Op geheel eigen wijze brengt Van Essen zijn Judo magazine uit. De bekende presentator en commentator met de markante stem, van internationale Judo evenementen uitgezonden op Eurosport zit niet bepaalt stil. Zo onderging de website een absolute verplichte voor de judo liefhebber en complete metamorfose. ,,Het was tijd om de zaken eens goed aan te pakken en te vernieuwen", zegt Van Essen die een absolute lopende judo encyclopedie is.

Voor de fans

,,Ook werd het tijd om een exclusief online magazine uit te geven, we zullen er een aantal per jaar maken, vol met interessante achtergronden over de sport", aldus Van Essen. Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten voor 2 euro kun je hem al lezen. Voor de judo fans heeft Van Essen nog een tip:

,,De liefhebbers van Judo kijken vanavond natuurlijk op Eurosport. Een samenvatting van 25 minuten van de Grand Slam in Kazan met onder meer het goud van van de Haagse top judoka Simeon Catharina. Tevens een interview met de Japanse coach Kosei Inoue en de mooiste acties van de Grand Slam. Maandagavond om 22:10h op Eurosport."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws