Judoka Polling vecht als een leeuw: Tekent opnieuw protest aan - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Judo Nieuws / Judoka Polling vecht als een leeuw: Tekent opnieuw protest aan

Judoka Polling vecht als een leeuw: Tekent opnieuw protest aan

Kim Polling geeft niet zomaar op. De judoka die recentelijk protest aan tekende omdat teamgenoot Sanne Van Dijke naar de Olympische Spelen mocht, blijft strijdvaardig. Een bezwaarcommissie wees het protest af van Polling.

Polling protesteert nu bij het hoofdbestuur van de Judobond om haar gelijk te halen en deelname alsnog af te dwingen. De judoka zegt beter te kunnen scoren dan Van Dijke.

,,Ik heb het bondsbestuur gevraagd of de beslissing nog een keer goed kan worden overdacht”, zegt Polling. “Ik heb ook gevraagd mijn bezwaar nu eindelijk eens met alle personen te delen die betrokken zijn geweest bij het proces, dus ook de olympische coaches. Waarom heeft de selectiecommissie dat niet gedaan? Waar is de selectiecommissie bang voor? Het enige wat er volgens mij kan gebeuren is dat er een nog betere beslissing wordt genomen.”

De judoka zegt te blijven vechten als een leeuw voor haar recht. ,,Ik hoop dat het bondsbestuur dat ook gaat doen. Zodat ik deze week antwoord krijg op de vraag waarom de selectiecommissie van mening is dat ik geen significant onderscheid aantoon in de statistieken. “

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page