Internationale Judo wereld getroffen door het Coronavirus Nieuws
Nieuws

Internationale Judo wereld getroffen door het Coronavirus

Internationale Judo wereld getroffen door het Coronavirus
Internationale Judo wereld getroffen door het Coronavirus

De Grand Prix van Rabat is geannuleerd wegens de uitbraak van het Coronavirus die ook de sportwereld in haar greep houdt.

De Internationale Judofederatie heeft aangekondigd dat vanwege de uitbraak van het Corona-virus besloten is de Grand Prix van Rabat af te gelasten, dit door een beslissing van de Marokkaanse regering.

Het IJF is dinsdagmiddag op de hoogte gebracht van de situatie. Alle internationale sportwedstrijden, tentoonstellingen en openbare bijeenkomsten zijn ook geannuleerd of uitgesteld in het land.

Noodmaatregel

Momenteel is het IJF op zoek naar de juiste oplossingen voor deze onverwachte situatie. Als eerste noodmaatregel heeft het IJF de registratie voor Ekaterinburg Grand Slam, gehouden op 13-15 maart heropend.

Ook de Europese beker in Winterthur is deze week geannuleerd, evenals de Europese beker voor cadetten in Zagreb dit weekend, de European Cup voor junioren in Coimbra van volgende week werd tevens afgelast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws