Goede herinneringen voor judoka Kim Polling aan Shenzhen Nieuws
Nieuws

Goede herinneringen voor judoka Kim Polling aan Shenzhen

Goede herinneringen voor judoka Kim Polling aan Shenzhen
Goede herinneringen voor judoka Kim Polling aan Shenzhen

In 2019 worden de recent gehouden IJF Judo World Masters niet in Guangzhou gehouden maar in Shenzhen. Al liggen de steden niet ver van elkaar verwijderd in het zuiden van China, dichtbij Hong Kong.

Dit jaar in December waren de Masters het toetje van het judo seizoen en ook dit jaar zal Shenzhen de afsluiting zijn van 13-15 December.

De Nederlanders zullen een goede herinnering hebben aan Shenzhen dat qua sport voornamelijk bekend is van de ATP Masters, maar in 2011 de Universiade organiseerde waar zowel Esther Stam als Kim Polling de wereldtitel voor studenten pakten.

Olympische kwalificatie in Shenzhen

De Universiade is een groot multi sport evenement waarin beide Nederlanders verrasten met goud. Een mooi moment voor Kim Polling om weer terug te keren bij wellicht één van de belangrijkste kwalificatie momenten voor de Spelen van Tokyo, waar Polling de strijd zal aangaan met Sanne van Dijke.

Via: Judoinside.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws