Gehandicapte Judoka Bob Lausberg pakt eremetaal in Zwitserland Nieuws
Nieuws

Gehandicapte Judoka Bob Lausberg pakt eremetaal in Zwitserland

Gehandicapte Judoka Bob Lausberg pakt eremetaal in Zwitserland
Gehandicapte Judoka Bob Lausberg pakt eremetaal in Zwitserland

Afgelopen weekend betrad Bob Lausberg die judo wegens zijn handicap op knieën beoefend (newaza) de mat tijdens een special needs judo toernooi in Uster Zwitserland.

Het toernooi was een 2-daags event verdeeld over een mixed team deel en de dag erna het wedstrijd gedeelte.De deelnemers uit Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Nederland ,Roemenie en gastland Zwitserland werden verdeeld over 6 groepen met daarin een deelnemer uit elke categorie.

Steun van sponsoren

De teams streden tegen elkaar waarvan het team dat de meeste gewonnen partijen op zijn naam kon zetten werd beloond met goud. Bob liet hier al zien dat hij in goede vorm was door zijn partijen als winstpunten voor zijn team te pakken. Hij zette hele mooie prestatie neer om zodoende het zilver binnen te halen.

ZIE OOK>> Judoka Bob Lausberg pakt medailles in Schotland

Begin van deze maand haalde hij in Schotland ook al 2x goud binnen. Bob wordt veel gevraagd voor internationaal toernooien, echter ontbreekt hier voor de nodige financieel steun. Omdat allemaal te realiseren gaat het team rond Bob op zoek naar sponsoren, ondertussen gaat jij zelf hard aan de slag tijdens het trainen en alle toernooien die in eigen land gaan plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws