Gehandicapte Judoka Bob Lausberg pakt dubbel goud Nieuws
Nieuws

Gehandicapte Judoka Bob Lausberg pakt dubbel goud

Gehandicapte Judoka Bob Lausberg pakt dubbel goud
Gehandicapte Judoka Bob Lausberg pakt dubbel goud

Tijdens de ESSN Championships in Livingston Schotland, haalde Bob Lausberg dubbel goud binnen.

Hij mag dan pas negen jaar zijn maar Bob steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken, hij wil naar special olympics om Nederland te vertegenwoordigen.

De met Spina bifida (open ruggetje) geboren jonge judoka doet er alles aan om deze ambitie te vervullen. In Schotland liet hij afgelopen weekend zien een judoka te zijn waar tegenstanders rekening mee moeten houden. Zowel bij het gewone wedstrijdgedeelte en het grondwerken bleef hij ongeslagen.

Geld ingezameld

Deze prestatie leverde Bob maar liefst twee keer goud op. Via een Crowdfunding actie hadden Bob en zijn moeder geld opgehaald zodat hij mee kon doen aan het toernooi in Schotland.

Er is nog wat geld over wat houdt dat Bob in Zwitserland in het weekend van 21 Juni nogmaals de mat mag betreden en mee kan doen aan een groot internationaal toernooi. Zijn droom om de Paralympics te halen zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws