Home / Nieuws / Judo Nieuws / De Sanne’s pakken judo brons in Tel Aviv

De Sanne’s pakken judo brons in Tel Aviv

Bij de Grand Prix in Tel Aviv hebben de judoka’s Sanne Vermeer en Sanne Van Dijke het brons veroverd. Bij deze eerste Grand Prix van het jaar pakte Tornike Tsjakadoea gisteren al zilver.

Vermeer is wereldkampioen junioren en ze was als tweede geplaatst in haar klasse tot 63kg. Ze verloor haar kwartfinale van Valentina Kostenko (RUS) maar won haar twee herkansingen en pakte het brons. Geke van den Berg verloor haar strijd om het brons en werd vijfde.

Sanne van Dijke was als eerste geplaatst in haar divisie tot 70kg en al leek ze aardig op weg, ze liet zich toch verrassen door wereldkampioen junioren Alice Bellandi uit Italië.

In de herkansing

Net als Vermeer kwam ook Van Dijke sterk terug in de herkansingen met een zege op Matic (CRO) en voor het brons tegen de Spaanse Rodriguez die zich in de laatste seconde van het gevecht met een wazari liet vloeren door de Brabantse. Hilde Jager verloor haar eerste duel van de latere winnaar Anna Bernholm uit Zweden.

Bron: Judoinside.com

Bekijk ook

HOGE EER: 9e dan Judo uitgereikt aan Jan Snijders

Eerder vandaag heeft Jan Snijders als vijfde Nederlander ooit de 9e dan uitgereikt gekregen.

Judobond introduceert lidmaatschap speciaal voor kleuters

Een goede basis voor zelfverzekerdheid is Judo

Jonge Judoka sleept dikke prijs in de wacht voor zijn team

Naast een mooie opbrengst voor de club, kunnen lotenverkopers door deelname aan de Grote Clubactie zelf ook leuke prijzen winnen.