Judo Coach verdacht van misbruik verstandelijk gehandicapt meisje Nieuws
Nieuws

Judo Coach verdacht van misbruik verstandelijk gehandicapt meisje

Judo Coach verdacht van misbruik verstandelijk gehandicapt meisje

Ook handbalcoach en bij beide clubs is hij een populaire man

Sjaak S. is behalve judo leraar ook trainer van Cabooter Handbal Venlo, hij wordt gezien als iemand zich met hart en ziel inzette voor zijn teams van verstandelijke gehandicapten, maar klaarblijkelijk met andere doelen in het hoofd, namelijk het misbruiken van zijn pupillen. De man heeft zelf ook een verstandelijk gehandicapte dochter en nog twee volwassen zoons. Zijn huidige vrouw is bij de judoclub in Baarlo bestuurslid waar hij les gaf. In het dagelijkse leven werkt Sjaak S. bij de gemeente Venlo als grondspecialist.

Nieuws sloeg in als een bom

Bij de judoclub Alcides in Baarlo waar Sjaak S. les gaf is het nieuws als een bom ingeslagen. „We zijn enorm geschokt”, zegt voorzitter Jo Bleser. „We hebben S. de toegang ontzegd en we hebben de ouders ingelicht, samen met de handbalvereniging. Hij heeft net als iedereen een bewijs omtrent gedrag moeten overleggen.” Bij Cabooter Handbal in Venlo wil men niet reageren, of inhoudelijk op de zaak ingaan.

Meisje meerdere malen lastig gevallen in bijzijn dochter

De vrouw (een van de wandelaars) die het meisje uiteindelijk vond en haar naar het ouderlijk huis bracht, ging een een geprek aan met de ouders en het meisje, daaruit bleek dat het meisje niet voor het eerst lastig werd gevallen door Sjaak S. Ook vertelde ze dat Sjaak S. dat deed in het bijzijn van zijn 27-jarige verstandelijk beperkte dochter. Het recentelijk misbruik in het bos vond afgelopen vrijdag plaats, op die dag is ook de politie ingeschakeld, deze hebben het zestienjarige meisje gehoord en verbaal opgemaakt voor ’verdenking van ontuchtelijke handelingen met een minderjarige’. Sjaak S. is daarna opgepakt en meegenomen voor verhoor.

Bron Telegraaf

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws