Joshua heeft boodschap voor Wilder: "Ik ben klaar voor je" Nieuws
Nieuws

Joshua heeft boodschap voor Wilder: "Ik ben klaar voor je"

Joshua heeft boodschap voor Wilder: "Ik ben klaar voor je"
Joshua heeft boodschap voor Wilder: "Ik ben klaar voor je"

Anthony Joshua wil dat Deontay Wilder weet dat hij klaar is om met hem te vechten op 13 april in het Wembley Stadium in Londen.

Alles wat Wilder moet doen om dat gevecht mogelijk te maken is om akkoord te gaan met de voorwaarden die Joshua en zijn promotor Eddie Hearn van Matchroom Sport hem hebben gegeven.

Wilder 40-0-1, 39 KOs) eerder in september akkoord gegaan met de voorwaarden voor een gevecht. Als Wilder niet al te hebzuchtig wordt, kan hij gemakkelijk het gevecht tussen Joshua onderhandelen voor 13 april.

Wie is er de baas

Nu moet hij akkoord gaan met de nieuwe voorwaarden die zijn managers en Hearn bepalen. Als Wilder weigert akkoord te gaan met de deal, kan hij later spijt krijgen als hij in een herkansing door Tyson Fury wordt verslagen.

Als dat het geval blijkt te zijn, zal het geld dat Hearn in het verleden aan Wilder heeft aangeboden er niet zijn voor de volgende onderhandelingen.

Benarde positie

Wilder vindt echter dat hij te weinig krijgt voor het gevecht en wil 50% van de gage, eerlijk delen dus. Maar dat zit er niet in, volgens Hearn. Een lastige situatie dus voor Wilder.

"Ik denk dat Deontay Wilder in een lastige positie verkeert, omdat hij me probeerde klem te zetten. Nu zit hij klem, "zei Joshua tegen Sky Sports News. "Ik ben klaar … Iedereen weet wat we moeten doen. Ik moet tegen Deontay Wilder vechten voor de titel."

Eerst Tyson jury

Wilder gaf afgelopen week aan liever eerste een rematch tegen Tyson Fury uit te willen vechten. Een risico wat als Fury wint kan Wilder een gevecht tegen Joshua wel vergeten.

LEES OOK: Wilder wil rematch tegen Fury

Het wordt dus nog spannend de aankomende periode, Joshua wil, nu Wilder nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws