Jose Aldo op korte termijn de UFC kooi weer in Nieuws
Nieuws

Jose Aldo op korte termijn de UFC kooi weer in

Jose Aldo op korte termijn de UFC kooi weer in

Youtube
Youtube

Het gevecht wat op 145-pond zal zijn tussen Jose Aldo en Jeremy Stephens wordt verwacht op 28 juli te zullen plaatsvinden

Vorige maand vertelde Aldo aan Combate News dat hij een gevecht wilde met Stephens op UFC 224 in zijn geboorteland Brazilië, terwijl Stephens op Twitter aangaf dat hij het gevecht wilde bij UFC 225 in Chicago. Aldo (26-4) is 1-3 geëindigd in zijn laatste vier gevechten. Hij komt van opeenvolgende verliezen tegen UFC vedergewichtkampioen Max Holloway en zijn laatste overwinning kwam in juli 2016 tegen Frankie Edgar op UFC 200.

Stephens heeft een winnende reeks van drie gevechten achter zich

Stephens (28-14) is fantastisch hersteld sinds het verlies tegen Renato Moicano in april 2017. Stephens heeft een winnende reeks van drie gevechten achter zich, te beginnen met een overwinning tegen Gilbert Melendez op UFC 215, hij haalde ook knock-out overwinningen tegen Josh Emmett en Doo Ho Hoi. Er wordt aangenomen dat dit evenement UFC op FOX 30 zal zijn en plaatsvinden in de stad Calgary op 28 juli.

Conor McGregor heeft een ooit een belofte waargemaakt. Door de vedergewicht titel te claimen als de onbetwiste kampioen na het uitschakelen van Jose Aldo binnen 13 seconden in ronde 1 tijdens UFC 149. Het was de snelste finish tijdens een UFC-wereldkampioenschap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws