Jorina Baars tegenover Anke van Gestel op Bellator Kickboxing 7 Nieuws
Nieuws

Jorina Baars tegenover Anke van Gestel op Bellator Kickboxing 7

Jorina Baars tegenover Anke van Gestel op Bellator Kickboxing 7

Anke van Gestel tegenover Jorina Baars op Bellator Kickboxing 7

Een Nederlands Belgisch onder onsje in het SAP Center in San Jose, Californië. Op zaterdag 23 september voor Bellator 183 en Bellator Kickboxing 7. De nuchtere Noord Hollandse Baars won eerder dit jaar haar debuut wedstrijd in Bellator, daar versloeg zij Irene Martens op punten in een drie ronden durende match. De Belgische van Gestel vecht in de Enfusion League en is daar de huidige kampioen in haar gewichtsklasse (64kg), voor van Gestel betekend dit gevecht haar toetreding in de Bellator organisatie. Overigens heeft Baars ooit Chris Cyborg verslagen daar waar Germaine de Randemie weigerde het gevecht aan te gaan met Cyborg, die inmiddels houder is van de wereld titel waarvan De Randemie eerder gestript werd!

Foto: Bennie Palmore
Foto: Bennie Palmore

Meer interessante gevechten

Maar er is meer te verwachten op Bellator 183, die de terugkeer van de voormalige wereldkampioen Benson Henderson (24-7) inleid die het opneemt tegen de altijd gevaarlijke Patricky "Pitbull" (17-8), terwijl de huidige Bellator weltergewicht kickboxing kampioen Karim Ghajji (97-13-1) zijn titel verdedigt tegen de flitsende Raymond Daniels (11-3).

Daarnaast Bellator 183: Henderson vs. Pitbull zal ook de promotie-debuut van Roy "Big Country" Nelson (23-14) die Javy "Eye Candy" Ayala (10-5) ontmoet in een explosieve zwaargewicht showdown. Aanvullende wedstrijden worden in de komende weken bekendgemaakt.

Bellator 183: Henderson vs Pitbull wordt om 9 uur live en gratis op SPIKE uitgezonden. ET / 8 p.m. CT, terwijl de voorlopige actie zal streamen op Bellator.com en de Bellator Mobile App. Tickets voor het evenement gaan op donderdag 29 juni om 10:00 uur PST en zijn verkrijgbaar bij Ticketmaster.com.

Nelson stapt over van UFC naar Bellator

Nelson maakt zijn debuut in Bellator na een achtjarige 19 verbinding met de UFC, die hem de overwinning tegen Mirko Cro Cop, Antonio Rodrigo Nogueira, "Bigfoot" Silva en Cheick Kongo opleverde. Met 19 van zijn 22 gevechten winst door middel van knock-out, "Big Country" is klaar om zijn terugkeer naar Spike te maken, waar hij Kimbo Slice succesvol versloeg en later seizoen in 10 van The Ultimate Fighter winst pakte.

Ayala zal de Bellator kooi betreden tegen Nelson op zoek naar winst na zijn overwinning tegen Sergei Kharitonov bij Bellator 163, waarbij Ayala stal de show tegen Kharitonov door het stoppen van de Russische zwaargewicht met een krachtige stoot slechts 16 seconden in de eerste ronde. Nu, in de gelegenheid om Nelson voor de Bellator te mogen verwelkomen, wil Eye Candy opnieuw de menigte terugvinden en zich stevig vestigen als een bedreiging voor de hele zwaargewicht divisie. Met alle vijf van Ayala's overwinningen in Bellator die door middel van knockout komen, is de wedstrijd met Nelson zeker garantie voor vuurwerk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws