Jonge vader (24) doodgestoken in straatgevecht!  'Lieve jongen' Nieuws
Nieuws

Jonge vader (24) doodgestoken in straatgevecht! 'Lieve jongen'

Jonge vader (24) doodgestoken in straatgevecht!  'Lieve jongen'

Een gruwelijk straatgevecht dat op video werd vastgelegd, resulteerde in een man die werd doodgestoken en een andere die wordt beschuldigd van moord. De 24-jarige Lauie Michael Tagaloa werd met een mes in de nek gestoken en overleefde het niet.

Daily Mail meldde dat het gevecht maandagochtend vroeg plaatsvond in een winkelcentrum in Fortitude Valley in Brisbane, Australië. De mannen die bij het gevecht betrokken waren, beledigden elkaar in het Valley Metro-complex voordat een van hen naar verluidt een mes trok en bedreigingen begon te uiten.

Onderstaand een verkorte video van het incident die vrijgegeven werd om te laten zien waar vechten op straat toe kan leidden. Meer beelden van het incident gaan viraal op social media, let op de beelden zijn zeer schokkend.

Seconden later wordt de 24-jarige Lauie Michael Tagaloa met het mes in de nek gestoken, waarna hij in een plas van zijn eigen bloed op de grond valt. Helaas werd Tagaloa later ter plaatse dood verklaard. Vrienden van Tagaloa hebben onthuld dat hij een jonge vader was die onlangs de verjaardag van zijn dochter vierde: ''Het was echt een lieve jongen die niemand kwaad deed", zegt een van zijn vrienden.

De drie mannen die na de vechtpartij waren gevlucht, zijn inmiddels gearresteerd. Seyram Kwami Djentuh, 20, is aangeklaagd voor de moord op Tagaloa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws