Jon Jones bloedtest na UFC 214; Toch geen doping gebruikt? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jon Jones bloedtest na UFC 214; Toch geen doping gebruikt?

Jon Jones bloedtest na UFC 214; Toch geen doping gebruikt?

it de bloed test die Jon Jones heeft ondergaan na UFC 214, blijkt toch dat hij geen verboden middelen heeft gebruikt!

Het lijkt erop dat er elke dag een nieuwe ontwikkeling in de Jon Jones-ellende is. Nadat we naar een steroïde hebben voorgeschoteld hadden gekregen, zijn we op een emotionele achtbaan rit gegaan, die begon met een schok over het vermoedde gebruik van verboden middelen.

Jon Jones bloedtest na UFC 214; Toch geen doping gebruikt?

Een opgezet spel

Jones eigen teamgenoot kwam heel vroeg naar voren en beweerde dat dit een opgezet spel moest zijn. Gisteren zei de uitvoerende directeur van de California State Athletic Commission zelfs dat hij door de test was verward en het gewoon niet logisch was dat Jones drugs of verboden middelen zou hebben gebruikt. Met nieuwe informatie die door Ariel Helwani is gerapporteerd, maakt het nog minder geloofwaardig. Deze melde:

“Er zijn twee stukje info in het Jones 214 test verhaal: B monster en fight night. Nu hebben we nog 1 over”. Echter, belangrijk om op te merken … “Volgens bronnen, testde Jones positief voor zijn 7/28 urine test, blijkt dat meestal alleen in urine medicijnen, en verboden middelen enkele dagen zichtbaar blijven. 7/29 was bloed”. Met andere woorden wat zat er dan in zijn bloed, wat heeft men gevonden?

Wat is er aan de hand?

Terwijl we nog steeds op de resultaten van zijn B-monster wachten, heeft Jon Jones drie andere tests goed doorstaan, één de dag direct na zijn positieve test op 28 juli. Dat is naast het nieuws dat hij zijn bloed test na de gevochten partij heeft afgelegd. Nogmaals, laten we niet te positief zijn. Wij zijn geen artsen, maar er kan zeker een verschil zijn in hoe lang een geneesmiddel in je urine, versus bloed kan worden gedetecteerd. Deze controverse is hog verre van over.

Bekijk ook

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Gisteren ontstond er enige commotie toen bleek dat het Glory 78 evenement van 17 juli werd verplaatst.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page